Αρχίζω δίαιτα Mothersblog! Πάμε να χάσουμε 8 κιλά μαζί μέχρι το καλοκαίρι/4 week

Καλή εβδομάδα, χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη με υγεία σε όλους εσάς και τις οικογένειές σας. Όταν ξεκινούσα τη δίαιτα δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να τα καταφέρω. Τώρα όμως, μέρα με τη μέρα βλέπω ότι τελικά δεν είναι και τόσο δύσκολο.

Αρχίζω δίαιτα Mothersblog! Πάμε να χάσουμε 8 κιλά μαζί μέχρι το καλοκαίρι/4 week

Γράφει η Μαργαρίτα Νικολάου

Διαπίστωσα πώς όλα είναι εγκεφαλικά και πώς αν θέλουμε κάτι πολύ, μπορούμε να το καταφέρουμε αρκεί να έχουμε κοντά μας τους κατάλληλους συμμάχους. Οι χημικές και οι γρήγορες δίαιτες δεν είναι η λύση στο πρόβλημα «Θέλω να χάσω κιλά», κάθε άλλο. Ο διαιτολόγος που είναι ο σωστός δρόμος, θα σε κάνει να χάσεις και τα κιλά που θες , όσο γρήγορα θες, αρκεί να είσαι «ΕΣΥ» συνεργάσιμος.

Εγώ τώρα διανύω την τέταρτη εβδομάδα και δεν σας κρύβω ότι νιώθω πιο όμορφη, πιο αναζωογονημένη και πιο ελαφριά. Έχω φτάσει τα 58 κιλά και μείωσα το λίπος μου κατά 1%. Μη σας φαίνεται λίγο. Είναι αρκετό και σε αυτό βοήθησε το πρόγραμμα που μου συνέστησε η διατροφολόγος Ευσταθία Παπαδά, το πολύ νερό και η 20λεπτη γυμναστική που κάνω στο σπίτι, όταν βάλω τη μικρή για ύπνο.

Τώρα δεν πεινάω και δεν λιγουρεύομαι ενώ πρέπει να ομολογήσω πώς την Κυριακή του Πάσχα, αν και ήταν ελεύθερο το μεσημέρι, το στομάχι μου «δεν ήθελε να φάει» πολύ. Έτσι έφαγα λίγο σουβλιστό κατσικάκι και άφθονη σαλάτα με σος μουστάρδας.

Όσες και όσοι έχετε αρχίσει το πρόγραμμα μαζί μου, συνεχίστε έτσι, με τη θέλησή σας μπορείτε να τα καταφέρετε!

Δείτε το πρόγραμμα της τέταρτης εβδομάδας παρακάτω, από τη διατροφολόγο Ευσταθία Παπαδά:

-------------------------------------------------6578

Να θυμόσαστε:

  • Να πίνετε τουλάχιστον 1,5-2 λίτρα νερό τη μέρα.
  • Το διαιτολόγιο είναι εξατομικευμένο για εμένα καθώς δεν ανέχεται ο οργανισμός μου τα γαλακτοκομικά αλλά μόνο το τυρί (φέτα).
  • Οι διατροφικές ανάγκες κάθε ατόμου είναι διαφορετικές και θα πρέπει το πρόγραμμα που ακολουθεί κάποιος να είναι εξατομικευμένο.

Θα χαρώ να απαντήσω σε οποιαδήποτε απορία σας εδώ!

Καλή μας συνέχεια!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved