Αρχίζω δίαιτα Mothersblog! Πάμε να χάσουμε 8 κιλά μαζί μέχρι το καλοκαίρι/3 week

Πάει και αυτή η εβδομάδα, πέρασε. Δύσκολα, αλλά πέρασε. Ήταν μια εβδομάδα που το σπίτι γέμισε με πασχαλινά αβγά, τσουρέκια και κουλουράκια οπότε και ήταν πειρασμός για εμένα. Φυσικά όμως και αντιστάθηκα.

Αρχίζω δίαιτα Mothersblog! Πάμε να χάσουμε 8 κιλά μαζί μέχρι το καλοκαίρι/3 week

Γράφει η Μαργαρίτα Νικολάου

Παρατήρησα από τα μηνύματά σας, ότι έχετε παρακινηθεί κι άλλες γυναίκες μαζί με εμένα και δεν ξέρετε πόσο με ευχαριστεί αυτό. Είναι ωραίο να έρχεσαι στο γραφείο σου και να βρίσκεις email από γυναίκες που δεν γνωρίζεις να σου λένε πώς τα πάνε με τη δίαιτά τους ή απλά να σου γράφουν όπως έγραψε η φίλη Ελένη «Καλημέρα Μαργαρίτα; Εγώ το έφαγα το κουλούρι μου σήμερα και πίνω το τσαγάκι μου τώρα, εσύ;»

Ζυγίστηκα το πρωί χωρίς να πιω νερό, (το πρωί όταν ξυπνάω πίνω ένα μικρό μπουκαλάκι νερό, πριν φάω και πριν πιω οτιδήποτε) και ήμουν 59,8. Καθόλου άσχημα για δύο εβδομάδες. Πάμε να προχωρήσουμε στην τρίτη εβδομάδα «των Παθών». Νηστεία και δίαιτα μαζί. Τουλάχιστον την Κυριακή θα φάμε κάπως καλύτερα. Εξάλλου η μέρα το απαιτεί. Αυτός είναι και ο λόγος που η Κυριακή (που έχει κατσικάκι στη σούβλα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ).

Τέλος θα ήθελα να απαντήσω σε κάποιες από τις ερωτήσεις σας, όπως για παράδειγμα αν επιτρέπεται να τρώμε σοκολατάκια υγείας ή κρέμα σοκολάτας νηστίσιμη! Ναι, φίλες μου μπορούμε να τρώμε. Ρώτησα τη διατροφολόγο για το εάν επιτρέπεται ή όχι και μου απάντησε πώς, επιτρέπονται 2-3 σοκολατάκια υγείας την εβδομάδα (μην το παρακάνετε), όπως και ένα κουταλάκι του γλυκού κρέμα σοκολάτας υγείας για επάλειψη σε μια φέτα ψωμί ή μια φρυγανιά σικάλεως κατά την ίδια συχνότητα, δηλαδή 2-3 φορές την εβδομάδα.

Μην ξεχνάτε τη γυμναστική. Εγώ προσπαθώ κάθε μέρα 20 λεπτά, να αφιερώνω λίγο χρόνο σε στατικό ποδήλατο ή στεπ.

Δείτε το πρόγραμμα της τρίτης εβδομάδας παρακάτω, από τη διατροφολόγο Ευσταθία Παπαδά:

---------------------------------------------------0oiujht65

Να θυμόσαστε:

  • Να πίνετε τουλάχιστον 1,5-2 λίτρα νερό τη μέρα.
  • Το διαιτολόγιο είναι εξατομικευμένο για εμένα καθώς δεν ανέχεται ο οργανισμός μου τα γαλακτοκομικά αλλά μόνο το τυρί (φέτα).
  • Οι διατροφικές ανάγκες κάθε ατόμου είναι διαφορετικές και θα πρέπει το πρόγραμμα που ακολουθεί κάποιος να είναι εξατομικευμένο.

Θα χαρώ να απαντήσω σε οποιαδήποτε απορία σας εδώ!

Καλή μας συνέχεια!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved