Αρχίζω δίαιτα Mothersblog! Πάμε να χάσουμε 8 κιλά μαζί μέχρι το καλοκαίρι/1 week

«Αρχίζω δίαιτα από Δευτέρα», είναι κάτι που έλεγα πάντα κάθε χρόνο λίγο πριν το καλοκαίρι. Πάντα όμως το έκανα με τον λάθος τρόπο. Τι εννοώ; Googlαρα «Γρήγορη δίαιτα», «Χάστε γρήγορα κιλά», «Χάστε 8 κιλά σε μια εβδομάδα», και όλα αυτά που σου υπόσχονται γρήγορα αποτελέσματα.

Αρχίζω δίαιτα Mothersblog! Πάμε να χάσουμε 8 κιλά μαζί μέχρι το καλοκαίρι/1 week

Γράφει η Μαργαρίτα Νικολάου

Όσα και να έχανα μέσα σε μια εβδομάδα τα είχα ξαπάρει και αυτό γιατί δεν το έκανα με τον σωστό τρόπο. Αποφάσισα λοιπόν να το κάνω σωστά. Μίλησα με τη διατροφολόγο του site, Ευσταθία Παπαδά και της ζήτησα να ξεκινήσουμε μαζί δίαιτα, με τον σωστό τρόπο και χωρίς φαρμακευτικά σκευάσματα.

Ξεκινάω σήμερα λοιπόν δίαιτα. Είμαι 62,2 κιλά, έχω ύψος 1.60 μέτρα και το λίπος μου είναι στα 31,7. Έχω βάλει στόχο πώς μέχρι το τέλος Ιουνίου, πρέπει να χάσω 8 κιλά. Αυτό συνεπάγεται με 2 και κάτι κιλά κάθε μήνα. Ο λόγος που θέλω να το μοιραστώ μαζί σας είναι για να σας παρακινήσω να ξεκινήσετε και εσείς παρέα μου. Είναι αλλιώς να έχεις κάποιον για παρέα.

Έτσι λοιπόν κάθε εβδομάδα θα σας κοινοποιώ το πρόγραμμα διατροφής μου. Βέβαια ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός οπότε θα λειτουργήσει και διαφορετικά στον καθένα από εσάς. Αν για παράδειγμα κάποιος είναι πιο βαρύς από εμένα και καθημερινά έτρωγε πάνω από 2.000 θερμίδες ενδεχομένως να χάσει και περισσότερα κιλά από εμένα ενώ κάποιος που έχει λιγότερα κιλά ή λάμβανε κάτω από 1.500 θερμίδες να μην χάσει κιλά.

Δεν σας κρύβω πώς θα είναι μια δύσκολη διαδικασία μιας και έχω τακτικές λιγούρες, λατρεύω τα γλυκά και συνέχεια θέλω να «μασουλάω» κάτι. Επίσης η διατροφολόγος Ευσταθία Παπαδά, μου τόνισε πώς θα πρέπει να γυμνάζομαι(έστω τρέξιμο ή στατικό ποδήλατο), καθώς είναι πολύ σημαντικό. Ελπίζω να τα καταφέρω και ελπίζω να έχω και συμμάχους σε όλο αυτό.

Δείτε το πρόγραμμα παρακάτω:

------DIAITOLOGIO

Να θυμόσαστε:

  • Να πίνετε τουλάχιστον 1,5-2 λίτρα νερό τη μέρα.
  • Το διαιτολόγιο είναι εξατομικευμένο για εμένα καθώς δεν ανέχεται ο οργανισμός μου τα γαλακτοκομικά αλλά μόνο το τυρί(φέτα).
  • Οι διατροφικές ανάγκες κάθε ατόμου είναι διαφορετικές και θα πρέπει το πρόγραμμα που ακολουθεί κάποιος να είναι εξατομικευμένο.

Θα χαρώ να απαντήσω σε οποιαδήποτε απορία σας εδώ!

Καλή μας αρχή.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved