Η συγκλονιστική φωτογραφία που αποτυπώνει το δύσκολο δρόμο της μητρότητας έγινε viral

Ο δύσκολος αγώνας της εξωσωματικής γονιμοποίησης αποτυπώνεται σε μια φωτογραφία!

Η συγκλονιστική φωτογραφία που αποτυπώνει το δύσκολο δρόμο της μητρότητας έγινε viral

Μια φωτογράφος από την Arizona προσπάθησε να μετατρέψει το δύσκολο δρόμο της εξωσωματικής σε ένα πραγματικά συγκλονιστικό έργο τέχνης και τα κατάφερε!

Η φωτογραφία της Samantha Packer έγινε viral και τις τελευταίες μέρες κάνει το γύρο του διαδικτύου και όχι άδικα!

Η Patricia και ο Kimberly Ο'Neill, ένα ζευγάρι από το Sun City της Arizona, προσέγγισε τη φωτογράφο με μια ιδέα. Εμπνευσμένοι και οι ίδιοι από άλλες αντίστοιχες φωτογραφίες που είχαν δει κατά καιρούς στο διαδίκτυο, της ζήτησαν να φωτογραφίσουν τη νεογέννητη κορούλα τους, London, περιτριγυρισμένη από την κάθε σύριγγα που χρησιμοποίησε η μαμά της τα τελευταία 4 χρόνια (1.616 στο σύνολο) που προσπαθούσε να συλλάβει. «4 χρόνια, 7 εξωσωματικές, 3 αποβολές και 1,616 ενέσεις!», ανέφερε χαρακτηριστικά η Patricia!. Με μια φράση κατάφερε να δείξει σε όλες τις γυναίκες ότι δεν πρέπει να παρατούν την προσπάθεια!

Το ζευγάρι αρχικά δημιούργησε αυτή τη φωτογραφία για προσωπική χρήση, αλλά έγινε viral αφότου η φωτογράφος τη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook στις 10 Αυγούστου. Αξίζει να γνωρίζετε ότι έχει κοινοποιηθεί πάνω από 64.000 φορές, έχει μαζέψει πάνω από 87.000 likes και έχουν σχολιάσει πάνω από 5.500 χρήστες.

Για ακόμη μια φορά, αυτή η φωτογραφία μας υπενθυμίζει το δύσκολο αγώνα που δίνουν καθημερινά γυναίκες δίπλα μας για να αποκτήσουν ένα δικό τους μωρό.

Παρακάτω δείτε αντίστοιχες φωτογραφίες που έχουν δημοσιευθεί στο παρελθόν

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved