Τι το διαφορετικό έκανα μετά από 11 αποβολές

Η Mackenzie Eckinger δεν πτοήθηκε από τις επαναλαμβανόμενες αποβολές, συνέχισε τις προσπάθειες και τα κατάφερε: περιμένει το πρώτο της παιδί.

Τι το διαφορετικό έκανα μετά από 11 αποβολές

Ένα κομμάτι μου πάντα αναρωτιόταν αν θα φτάναμε ποτέ σε αυτό το σημείο…

Έντεκα συνεχόμενες αποβολές, πεντέμισι χρόνια ανεξήγητης υπογονιμότητας, χιλιάδες δολάρια, εκατοντάδες ενέσεις/φάρμακα, αμέτρητα αναπάντητα ερωτήματα…

Να όμως που ήρθε η στιγμή, - μετά από τη μεγαλύτερη αναμονή της ζωής μας-, με το μικρό μας θαύμα …καθ΄οδόν.

Είμαι βέβαιη ότι η ερώτηση στο μυαλό όλων αυτή τη στιγμή είναι μόνο μία: «Τι διαφορετικό έκανες αυτή τη φορά;»

Μετά από χρόνια δοκιμών και λαθών κι ένα φαινομενικά ατελείωτο κύκλο ραντεβού με γιατρούς και ειδικούς γονιμότητας, τελικά φάνηκε να έχουμε καταλάβει τον μαγικό συνδυασμό θεραπειών που χρειαζόταν τελικά το σώμα μου.

Στην τελευταία μου εγκυμοσύνη, ο σύζυγός μου κι εγώ μαζί με τον γιατρό, πιστεύαμε ότι πλέον ήμασταν στο σωστό δρόμο για να καθορίσουμε τι έπρεπε να κάνουμε για να έχουμε τις καλύτερες δυνατές πιθανότητες όχι μόνο να συλλάβουμε αλλά το πιο σημαντικό να έχω μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη.

Αφού μάθαμε ότι χάσαμε το μωρό λόγω μιας χρωμοσωμικής ανωμαλίας πήραμε τις απαντήσεις που τόσο απεγνωσμένα αναζητούσαμε τα τελευταία πέντε χρόνια.

Πώς ακριβώς μοιάζει αυτή η διαδικασία, μπορείτε να ρωτήσετε…

Για αυτήν την εγκυμοσύνη αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε μια φυσική αλλά και φαρμακευτική προσέγγιση. Για αρχή, πήρα συγκεκριμένο φάρμακο για τις 3-7 μέρες του κύκλου μου. Μετά από αυτό άρχισα να παρακολουθώ την ωορρηξία μου και ρυθμίσαμε το χρόνο της συνουσίας μας. Μόλις μάθαμε την ακριβή ημερομηνία ωορρηξίας μου, ξεκίνησα τις καθημερινές μου δόσεις οιστραδιόλης, τρεις ημέρες αργότερα. Εκτός από αυτά τα φάρμακα, έπαιρνα επίσης λεβοθυροξίνη, μια προγεννητική, βιταμίνη d3, φολικό οξύ και μια βρεφική ασπιρίνη κάθε μέρα. Μόλις είδαμε αυτές τις δύο ροζ γραμμές στο τεστ εγκυμοσύνης και βγήκε θετική η χοριακή, άρχισα καθημερινές ενέσεις και συνέχισα όλα τα άλλα φάρμακα/συμπληρώματά μου.

https://www.instagram.com/p/Cx1O1vpPm6b/

Πλέον η Mackenzie Eckinger διανύει την 26η εβδομάδα εγκυμοσύνης, ωστόσο, εξακολουθεί να μη το πιστεύει.

Πηγή: Instagram@ one.in.onehundred ( ελεύθερη απόδοση)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved