Ο Αργύρης Πανταζάρας ενθαρρύνει τους άντρες να «Νοιαστούν για τη γονιμότητά τους»

Σκοπός της δράσης αυτής είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση ΚΑΙ των ανδρών

Ο Αργύρης Πανταζάρας ενθαρρύνει τους άντρες να «Νοιαστούν για τη γονιμότητά τους»

Χθες ο Γεράσιμος του Σασμού, Αργύρης Πανταζάρας, συμμετείχε σε μία εξαιρετική σκηνή μεταξύ πατέρα και γιου που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό για ακόμη μία φορά. Το επεισόδιο βρέθηκε πρώτο στους πίνακες τηλεθέασης, αγγίζοντας το 35,2% στο σύνολο κοινού και 34,7% στο δυναμικό κοινό 18-54, ενώ ήταν πρώτο στην κατάταξη του Top 10 της ημέρας στο 18-54.

Ο Αργύρης όμως έκανε και κάτι ακόμα εξαιρετικό.

Συμμετείχε σε καμπάνια ενημέρωσης για να ενθαρρύνει τους άντρες να «Νοιαστούν για τη γονιμότητά τους».

Ο ανδρικός παράγοντας, για όσους δεν το γνωρίζουν, είναι εξίσου σημαντικός με τον γυναικείο στα θέματα γονιμότητας. Το σπέρμα εμφανίζει μειωμένη γονιμοποιητική ικανότητα και αλλοίωση των ποιοτικών του παραμέτρων με την πάροδο των ετών. Η επιστήμη της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής ως αρωγός των ζευγαριών, μπορεί πλέον να προσφέρει λύσεις στα προβλήματα του σπέρματος. Ο σύγχρονος άνδρας μπορεί μέσα από διευρυμένους ελέγχους και εξειδικευμένες εξετάσεις σπέρματος να φροντίσει για την έγκαιρη διάγνωση, πρόληψη και εξατομικευμένη του θεραπεία.

Η ηλικία, όπως άλλωστε και στις γυναίκες, είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που επηρεάζει την αναπαραγωγική ικανότητα των ανδρών, όπως επίσης οι καθημερινές του συνήθειες και ο σύγχρονος τρόπος ζωής καθώς επίσης και επιμέρους επαγγέλματα.

Δείτε το βίντεο που συμμετείχε και ο γνωστός ηθοποιός.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved