Αναμνηστικά δώρα για παιδικό πάρτι - Ιδέες για αγόρια και κορίτσια (pics)

Κι έρχεται η στιγμή για το παιδικό πάρτι του παιδιού σας.

Αναμνηστικά δώρα για παιδικό πάρτι - Ιδέες για αγόρια και κορίτσια (pics)

Όλα είναι έτοιμα! Έχετε πάρει ό,τι χρειάζεστε για να στολίσετε το χώρο που θα κάνετε το πάρτι, έχετε ψωνίσει από το σουπερμάρκετ ό,τι χρειάζεστε για να μαγειρέψετε τα νόστιμα φαγάκια σας που θα διακοσμήσουν τον μπουφέ σας, έχετε αγοράσει πιατάκια, πιρουνάκια, ποτήρια, χυμούς, αναψυκτικά, κρασί ή μπύρες για τους γονείς (ναι, ναι και οι γονείς ακόμη πηγαίνουν στα παιδικά πάρτι) και αυτό που μένει είναι τα δωράκια που θα κάνετε στα παιδιά, ως αναμνηστικά.

Οι ιδέες πολλές! Είτε πρόκειται για αγόρια, είτε πρόκειται για κορίτσια, υπάρχουν όμορφες και οικονομικές ιδέες ή μη. Υπάρχουν τόσα πράγματα εκεί έξω που μπορείτε όχι μόνο να αγοράσετε αλλά και να φτιάξετε για να γλιτώσετε το κόστος, ειδικά αν πιάνουν τα χέρια σας.

Όπως για παράδειγμα έκανα εγώ στα περσινά γενέθλια της κόρης μου. Το θέμα μας ήταν η Άριελ η μικρή γοργόνα, έτσι έφτιαξα μόνη μου τα δώρα για τις φίλες και τους φίλους της μικρής. Μου ζήτησε κολιέ με μικρές γοργόνες αλλά πού να βρεις Άριελ γοργόνες και μάλιστα οικονομικές; Ψάχνοντας στο διαδίκτυο βρήκα πώς μπορεί να φτιάξει κανείς γοργόνες από πηλό και δοκίμασα να τις φτιάξω και εγώ. Η απόπειρα είχε επιτυχία. Έτσι για τα κορίτσια (που ήταν και τα περισσότερα) έφτιαξα κολιέ γοργόνες. Όσο για τα αγόρια; Για αυτά έφτιαξα κουτάλια (πάλι με πηλό) που επάνω έγραφαν το όνομα του καθενός. Δείτε και τις φώτο παρακάτω.

Γοργόνες


https://www.instagram.com/p/BQGm2Mig2XZ/

Γοργόνες


https://www.instagram.com/p/BQJFz53AYCh/

Κουτάλια


https://www.instagram.com/p/BQQrR4VhqU7/

Επειδή και εγώ κάθε χρόνο ψάχνω για όμορφα και πρωτότυπα αναμνηστικά δώρα γενεθλίων, αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας όλα εκείνα που έχω βρει και έχω αποθηκεύσει στο κινητό μου, τόσο στο Pinterest όσο και στο Instagram.

Δείτε παρακάτω τις προτάσεις μου και ελπίζω κάποια από όλες να σας καλύψει.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved