Νέα οικολογική συσκευασία Marasil

Μια από τις θεμελιώδεις αξίες και σημαντικότερες αρχές της Φράγκος Α.Ε. και του ηλεκτρονικού της καταστήματος Maison Marasil, είναι η προσφορά στην κοινωνία, τα παιδιά και την οικογένεια.

Νέα οικολογική συσκευασία Marasil

Σκοπός της εταιρίας δεν είναι να προάγει μόνο την αισθητική, μέσω της υψηλής ποιοτικής αξίας και της καλαισθησίας των προϊόντων της, αλλά και να ενισχύσει τη δημιουργική ανάπτυξη της προσωπικότητας των παιδιών με ισορροπία και μέτρο, μέσω του προφίλ των ενεργειών αλλά και των ευρύτερων συνεργασιών της.

Το Maison Marasil στηρίζει το περιβάλλον προσφέροντας τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε δυο συσκευασίες: 1ον) στη νέα οικολογική συσκευασία για τις αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.maisonmarasil.com , από 100% ανακυκλωμένο χαρτί και 2ον) στην κλασική βραβευμένη συσκευασία.

Η διοίκηση της εταιρίας δηλώνει: «Η περιβαλλοντική συνείδηση καλλιεργείται από εμάς τους ενήλικες στα παιδιά, από την οικογένεια του καθενός και κατόπιν από το σχολείο. Στο σπίτι της Marasil, η οικογένειά μας, δείχνει σεβασμό απέναντι στο περιβάλλον και θέλουμε τα παιδιά μας να αποκτήσουν οικολογική συνείδηση και τρόπο ζωής φιλικό ως προς αυτό. Η ανακύκλωση είναι σημαντική για την ίδια μας τη ζωή και ξεκινάμε τα μαθήματα μέσω των αγορών με μια φιλική προσέγγιση».

Η Φράγκος Α.Ε. αγαπά το περιβάλλον και θέλει τα παιδιά να ζουν σε έναν όμορφο κόσμο με οικολογική συνείδηση. Η νέα οικολογική της συσκευασία από 100% ανακυκλωμένο χαρτί αντικατοπτρίζει την πεποίθησή "Nature, never goes out of style".

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved