Το ιδανικό ξεκίνημα της ημέρας όλων των παιδιών!

Όλες εμείς οι μανούλες ξέρουμε καλύτερα από τον καθένα πως οι διατροφικές συνήθειες του παιδιού μας είναι ένα από τα μεγαλύτερα άγχη μας... Στο χέρι μας,όμως, είναι να μάθουμε στο αγγελούδι μας τι θα τρώει, για να έχει μία ισορροπημένη διατροφή! Αρκεί να μην ξεχνάμε το πιο σημαντικό: Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται!

Το ιδανικό ξεκίνημα της ημέρας όλων των παιδιών!

Για το πρωινό λοιπόν ο λόγος και τα μικρά μας αγγελούδια πρέπει από το πρωί να είναι χορτάτα για να έχουν ενέργεια όλη μέρα! Να τρέχουν, να παίζουν, να διαβάζουν, να είναι δραστήρια, να έχουν όρεξη! Το θέμα δεν είναι το παιδάκι μας να φάει πολύ, το ζητούμενο είναι να φάει σωστά και πάνω από όλα να είναι χαρούμενο!

79578IKYFHGM

Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι πως ένα καλό πρωινό θα πρέπει να παρέχει στο παιδί μας το 25-30% των ημερήσιων αναγκών του οργανισμού σε ενέργεια και θρεπτικά συστατικά. Ειδικότερα, ένα ισορροπημένο πρωινό πρέπει να παρέχει πρωτεΐνες, καλής ποιότητας λιπαρά, υδατάνθρακες καθώς και πολύ σημαντικά θρεπτικά συστατικά, όπως φυτικές ίνες, βιταμίνη C, φολικό οξύ, σίδηρο και ασβέστιο.

Για αυτό ο μικρός μας άγγελος καλό είναι να ξεκινήσει την ημέρα του με ένα ποτήρι γάλα. Απαραίτητο για κάθε παιδί! Προσθέτοντας Nesquik Opti-start ενισχύετε τη διατροφική αξία του γάλακτος, αφού ένα ποτήρι γάλα με Nesquik Opti-start περιέχει 7 διαφορετικές βιταμίνες και μέταλλα. Και επιπλέον, κάνετε το γάλα παιχνίδι, αφού με τη γεύση του, κάνει το παιδί να πιει ευχάριστα το γάλα και παράλληλα να λάβει πολύτιμα θρεπτικά συστατικά!

Ποιο παιδί δεν θέλει να ξεκινά ιδανικά η μέρα του; Μια μέρα γεμάτη γέλιο και απόλαυση είναι ό,τι ζητούν οι μικροί μας μπόμπιρες!

AUTIA

Αρκεί κι εμείς να θυμόμαστε πως το ασβέστιο είναι απαραίτητο για την ανάπτυξη του σκελετού, την καλή υγεία των οστών και των δοντιών, ενώ το μαγνήσιο ενισχύει την απορρόφηση του ασβεστίου και παράλληλα βοηθά ομαλή λειτουργία των μυών.

Έτσι, με2 κουταλάκια Nesquik Opti-start σε ένα ποτήρι ημιαποβουτυρωμένο γάλα καλύπτουμε το 1/3 των καθημερινών αναγκών των παιδιών μας σε ασβέστιο, αλλά και το 17% της συνιστώμενης πρόσληψης σε σίδηρο, όπως και σε βιταμίνη C, η οποία βοηθά στην απορρόφησή του!

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να μάθουμε στα παιδιά μας «το πρωί να τρώνε σαν βασιλιάδες» και ο Quicky θα μας δώσει τη δυνατότητα να ενισχύσουμε τη διατροφή του παιδιού μας με εύκολο και γευστικό τρόπο!

Το ξυπνητήρι χτυπά και... ώρα για πρωινό!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved