Πατέρας «πουλάει» το γιο του γιατί τον ξυπνάει νωρίς το πρωί!

To πρωινό ξύπνημα δεν συνηθίζεται ποτέ. Η ώρα που χτυπάει το ξυπνητήρι είναι ...εφιαλτική και οι περισσότεροι γονείς παρότι ξυπνούν νωρίς για τη δουλειά και για την προετοιμασία των παιδιών για το σχολείο, θα επιθυμούσαν  μία ωρίτσα παραπάνω ύπνο το πρωί!

Πατέρας «πουλάει» το γιο του γιατί τον ξυπνάει νωρίς το πρωί!

Αυτό εύχεται και ο Kevin Davies από το Λίβερπουλ ο οποίος ξυπνάει καθημερινά αλλά και τα Σαββατοκύριακα στις 5.30 π.μ.! Μάλιστα δεν χρειάζεται να βάλει καν ξυπνητήρι αφού ο ενός έτους γιος του με ακρίβεια ελβετικού ρολογιού τους ξυπνάει όλους ακριβώς στις 5.30 π.μ.

Ο Kevin Davies διακωμωδώντας το γεγονός δημοσίευσε στο facebook μία αγγελία λέγοντας ότι πουλάει «παιδί-ξυπνητήρι». Στόχος του ήταν να δει τις αντιδράσεις των υπόλοιπων γονιών και μη. Τι έγραψε στο Facebook; «Ανεκτίμητης αξίας ξυπνητήρι... Δεν χρειάζεται να ρυθμίσετε το ξυπνητήρι για την εργασία σας στις 6 το πρωί επειδή θα είστε ήδη ξύπνιος με αυτό εδώ το μικρό. Πρωινό; Κανένα πρόβλημα! Θα σας κάνει να φτιάξετε στις 5:35 το πρωί για να ξεκινήσετε τη μέρα σας με γεμάτη κοιλιά».

kidfss33


Τα σχόλια αμέσως μετά την ανάρτηση ήταν καταιγιστικά με πολλούς να συμπάσχουν μαζί του ενώ υπάρξαν προτάσεις για να τον «αγοράσουν»!

Οι γονείς του αγοριού, που έχουν άλλα δύο παιδιά, αντιμετωπίζουν την κατάσταση με χιούμορ αφού όπως λένε, πολλές φορές δεν μπορούν να καταλάβουν πώς μπορεί ένα παιδί ενός έτους να είναι γεμάτο ενέργεια από τις 5.30 το πρωί και καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.

FATHER
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved