Agnotis: Ό,τι καλύτερο για το μωρό

Υπάρχει κάτι μαγικό στη σχέση μαμάς παιδιού. Όλες οι μαμάδες χωρίς να «ξέρουν», ξέρουν καλύτερα από όλους τι είναι καλό για το παιδί τους.Έτσι, όταν οι πάνες Agnotis μπαίνουν δυναμικά στην αγορά, τότε μόνο ένα πράγμα μπορεί να συμβαίνει. Οι ελληνίδες μαμάδες βρήκαν αυτό που θέλουν για τα μωρά τους.

Agnotis: Ό,τι καλύτερο για το μωρό
IMG 7061 3


Κι αυτό γιατί πέρα από το μοναδικό design τους, οι Agnotis ξεχωρίζουν και για την τεχνολογία που διαθέτουν.

Με τέλεια ελαστική εφαρμογή στη μέση, με πλαϊνά φράγματα και ειδικό απορροφητικό πυρήνα προσφέρουν απόλυτη και αγνή προστασία αλλά και πολλά στεγνά βράδια στους μικρούς φίλους.

IMG 7069 3

Συγκεκριμένα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στο agnotis.com, να δείτε ποια πάνα προτιμάτε και με ένα κλικ θα μπορείτε να έχετε τις πάνες όλου του χρόνου έως και 40% φθηνότερα.

PANES

Μπείτε τώρα στο www.agnotis.com και διαλέξτε το μέγεθος που ταιριάζει στο παιδάκι σας για να έχετε όλο το χρόνο οικονομικές και ποιοτικές πάνες στην πόρτα σας, με ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Και αν πρέπει να δείτε για να πειστείτε, η αγαπημένη μας παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη τις αγάπησε και μας τις παρουσίασε – δείτε το ακόλουθο video:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved