Πώς θα πείσετε το παιδί σας ότι υπάρχει Άγιος Βασίλης!

Καθώς τα παιδιά μεγαλώνουν χρειάζονται αποδείξεις για τον Άγιο Βασίλη και ζητούν επίμονα να τον συναντήσουν ή έστω να τον δουν τη στιγμή που κατεβαίνει από την καμινάδα, ανοίγει τον μεγάλο σάκο και τοποθετεί κάτω από το δέντρο τα χριστουγεννιάτικα δώρα.

Πώς θα πείσετε το παιδί σας ότι υπάρχει Άγιος Βασίλης!

Μεταξύ μας ξέρουμε πως αυτό δεν μπορεί να γίνει. Τι μπορεί όμως να κάνει ένας γονιός που δεν θέλει να απογοητεύσει το μικρό του αγγελούδι; Εμείς θα σας προτείνουμε δύο λύσεις που τις έχουμε δοκιμάσει και έχουν ενθουσιάσει τα δικά μας παιδιά.

Πρώτη λύση:
Αφήστε ίχνη...

eb24e6e009e27af9788d93efac2eaef4


Ναι καλά διαβάζετε. Αφήστε τα ίχνη του Άγιου Βασίλη που ήρθε στο σπίτι. Κόψτε δύο λευκές κόλλες Α4 σε σχήμα από τα αποτυπώματα παπουτσιών. Τοποθετήστε τα στην άκρη από το τζάκι ή την κεντρική πόρτα σας, και κοσκινίστε λίγη άχνη ή λίγο αλεύρι ώστε να μείνει το αποτύπωμα. Όταν το πρωί ξυπνήσει το μικρό σας αγγελούδι πείτε «Πω πω, μας πήρε ο ύπνος. Κοίτα χάλια... Α πα πα, πώς τα άφησε όλα έτσι εδώ ο Άι Βασίλης; Μέχρι και τις πατημασιές του μας άφησε!».

Δεύτερη λύση:
Βιντεοσκοπήστε τον εν ώρα δράσης

{youtube}LnwQonfAqk0{/youtube}
Αν έχετε κάποιο έξυπνο κινητό που μπορείτε να κατεβάσετε όποιες εφαρμογές στο κινητό σας, η εφαρμογή KRINGL δεν πρέπει να λείπει από το τηλέφωνό σας αυτή την Πρωτοχρονιά. Με την εφαρμογή KRINGL μπορείτε να τοποθετήσετε τον Άγιο Βασίλη, οπουδήποτε στο σπίτι σας, να αφήνει δώρα, να πίνει γάλα και να τρώει κουλουράκια. Έτσι το πρωί που θα ξυπνήσει το παιδί σας θα έχετε αδιάψευστα στοιχεία που θα αποδεικνύουν ότι ο Άγιος Βασίλης ήρθε στο σπίτι σας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved