Ζώδια: Είσαι ο μεγάλος έρωτας της ζωής του;

Βγαίνετε ραντεβού, είστε μαζί, τον βλέπεις συχνά, αλλά δεν είσαι σίγουρη για τα αισθήματά του. Διάβασε παρακάτω τα σημάδια που δείχνουν ότι είναι φουλ ερωτευμένος μαζί σου.

Ζώδια: Είσαι ο μεγάλος έρωτας της ζωής του;

ΚΡΙΟΣ

Όταν ο άντρας Κριός είναι ερωτευμένος δεν έχει καμία ανάγκη να είναι το «αφεντικό». Συχνά μάλιστα σε αφήνει να παίρνεις εσύ πρωτοβουλίες. Πάντως, αν καταστρώνετε σχέδια, συναποφασίζετε για το τι θα κάνετε και που θα πάτε και δεν σε παραγκωνίζει για να κάνει πρώτος το δικό του, σίγουρα έχει δαγκώσει γερά τη λαμαρίνα!

ΤΑΥΡΟΣ

Η βαθιά... καψούρα του Ταύρου είναι εύκολο να διαπιστωθεί, αφού την εκφράζει κυρίως μέσω του ελέγχου και της ζήλειας. Είναι το ζώδιο που για να νιώσει σίγουρο ότι είσαι απόλυτα δική του μπορεί ακόμα και να σε παρακολουθήσει. Αν, λοιπόν, βγαίνει στην επιφάνεια η κτητική του πλευρά, μπορεί μεν να είναι δύσκολο να τη διαχειριστείς, αλλά αποδεικνύει περίτρανα ότι είναι πραγματικά ερωτευμένος μαζί σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα καταλάβεις πότε ένας άντρας Δίδυμος είναι ερωτευμένος, αν σε αφήνει να μιλάς, ακούει αυτά που λες κι όσο πιο πολύ σε παρακολουθεί τόσο ανακαλύπτει τις χαρές που του προσφέρεις. Αν τον ακούς εσύ να μιλά ακατάπαυστα και απλώς συμφωνείς ή διαφωνείς μαζί του, σημαίνει ότι δεν έχεις ακόμα καταφέρει να κατακτήσεις την ανικανοποίητη φύση του.

Διάβασε τα υπόλοιπα ζώδια στο astrology.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved