Κάθε πράγμα στον καιρό του και τα ψώνια… τον Αύγουστο!

Όλοι αγαπάμε τις διακοπές και περιμένουμε με ανυπομονησία τον Αύγουστο, ανεξάρτητα αν γκρινιάζουμε για τη ζέστη, τον καύσωνα, το λιοπύρι, την άπνοια, την υγρασία, ουφ!

Κάθε πράγμα στον καιρό του και τα ψώνια… τον Αύγουστο!

Όπως και να’ χει, δεν παύει να είναι η πιο ανέμελη περίοδος της χρονιάς, ιδανική για να την περάσουμε κοντά στη θάλασσα, στο βουνό ή γενικότερα στη φύση, μαζί με τους αγαπημένους μας ανθρώπους.

Ο πιο καυτός μήνας του καλοκαιριού, λοιπόν, έκανε την εμφάνισή του και ήρθε η ώρα να φροντίσουμε κι εμείς την εμφάνιση των παιδιών μας. Γιατί, μπορεί «Αύγουστος» να σημαίνει καλοκαιρινές βόλτες, εξορμήσεις στην παραλία και χαλαρές στιγμές, σημαίνει όμως και εκπτώσεις, προσφορές και συμφέρουσες προτάσεις σε παιδικά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ. Αρκεί να αφιερώσουμε λίγο από τον ελεύθερο χρόνο μας και να ριχτούμε σε μια ενδελεχή έρευνα, προκειμένου να ανακαλύψουμε τις γενναιότερες προσφορές.

Τα brands πολλά, οι κατάλογοι πολλοί και οι επιλογές αμέτρητες. Τι πρέπει εμείς να προσέξουμε; Οι αγορές μας να συνδυάζουν τιμή, αισθητική και ποιότητα, το τρίπτυχο της ιδανικής εμφάνισης από καταβολής κόσμου!

Μερικές από τις πιο όμορφες και οικονομικές εκπλήξεις που μας επιφυλάσσει ο Αύγουστος, κρύβονται στους καταλόγους των brands Marasil, Mandarino και Sprint. Οι τρεις νέες συλλογές SS/2015 προτείνουν μοναδικά καλοκαιρινά ρούχα με έκπτωση έως και 50%! Έτσι, μπορείτε να ανανεώσετε οικονομικά την γκαρνταρόμπα των παιδιών σας με κομψά, μοντέρνα και casual σύνολα. Θα διαπιστώσετε πως είναι φτιαγμένα με προσωπικότητα και στιλ και ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους. Επιλέξτε ανάμεσα σε άνετες βερμούδες, σορτς και t-shirts σε πρωτότυπα σχέδια και χρώματα, για όλες τις ώρες της ημέρας. Θα βρείτε επίσης όμορφα μαγιό και υπέροχα αξεσουάρ όπως γυαλιά ηλίου, καπέλα jockey, πολύχρωμα crocs, toms και σανδάλια.

Τις αγορές σας μπορείτε να τις κάνετε από τα καταστήματα Marasil και Mandarino, από επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα ή από το e-shop maisonmarasil.com, με πολύ απλά και γρήγορα βήματα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved