MARASIL • MANDARINO • SPRINT Spring/Summer Collection 2015

Τις πιο λαμπερές εμφανίσεις για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2015, χαρίζουν και φέτος, στα παιδιά, τα πολυαγαπημένα μας brands Marasil, Mandarino & Sprint.

MARASIL • MANDARINO • SPRINT Spring/Summer Collection 2015
-----------------------------------------------------MANDARINO 3

Μοναδικά καλοκαιρινά σύνολα για όλες τις ώρες της ημέρας μπορούν να ντύσουν τους μικρούς μας φίλους από την ώρα που γεννιούνται μέχρι και την ηλικία των 12 ετών. Για τις καλοκαιρινές βόλτες των κοριτσιών θα βρείτε κομψά φορέματα με κοφτές δαντέλες, σε έντονες και παστέλ αποχρώσεις, όπως και άνετα κολάν, floral σορτσάκια και μπλουζάκια με μοντέρνες στάμπες. Η γκαρνταρόμπα των αγοριών περιλαμβάνει σύνολα για επίσημες εμφανίσεις, που συνδυάζονται με χαριτωμένες τιράντες και μοδάτα καπέλα, αλλά και αθλητικά σύνολα, στιλάτα t-shirts, κοντομάνικα πουκάμισα και τζιν παντελόνια.

----------------------------------HIGH SPRINT SS2015 TOPRINT 3

Υπέροχες προτάσεις με ρούχα που θα χαρίσουν στο παιδί, το τέλειο all day casual look για στιλ και άνεση στο παιχνίδι και τη διασκέδαση. Η σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2015 ανήκει στα brands Marasil, Mandarino & Sprint και σε όλους εσάς που ψάχνετε το ιδανικό ντύσιμο για το παιδί σας, συνδυάζοντας ταυτόχρονα, κορυφαίο στιλ και υψηλή ποιότητα.

----------------------LOW MARASIL SS2015 TOPRINT 3

Τις συλλογές θα βρείτε στα καταστήματα Marasil και Mandarino καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Τις αγορές σας μπορείτε να κάνετε εύκολα και γρήγορα και από το e-shop www.maisonmarasil.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved