Ζώδια και μουσική: Ποιο μουσικό όργανο ταιριάζει σε κάθε ζώδιο;

Όταν τα ζώδια εκφράζονται μέσα από τα μουσικά όργανα γίνεται απλά... το σώσε!

Ζώδια και μουσική: Ποιο μουσικό όργανο ταιριάζει σε κάθε ζώδιο;

Κάθε ήχος είναι μια μοναδική στιγμή! Άλλοτε μια γροθιά στο στομάχι, άλλοτε ένα ταξίδι, άλλοτε μια σκέψη. Όπως ακριβώς και τα ζώδια! Άλλα έντονα και καθηλωτικά, άλλα αέρινα και ονειροπόλα, και άλλα ήρεμα και μελωδικά.

Ποια είναι όμως η βαθύτερη σχέση που ενώνει κάθε εκπρόσωπο του ζωδιακού κύκλου με τα μουσικά όργανα; Ποιο μουσικό όργανο εκφράζει κάθε ζώδιο και για ποιο λόγο το επιλέγει;
Ένα βιβλίο, λένε, είναι μια ιστορία για το μυαλό ενώ ένα τραγούδι μια ιστορία για την ψυχή. Για να δούμε λοιπόν τι έχει στην ψυχή -αλλά και στα αυτιά του- κάθε ζώδιο!

Κριός: Μπάσο: Δεν βγαίνει μπροστά και δεν επιζητά την αναγνώριση (βλ. Λέων) αλλά την έχει και ο Κριός την ανάγκη του για να ξεχωρίσει. Ο βαθύς, αφοπλιστικός ήχος του μπάσου είναι ότι πρέπει για να κάνει και ο Κριός το «κομμάτι» του.

Ταύρος: Μπουζούκι: Μερακλής ο Ταύρος αρέσκεται στη ζεστασιά που προκαλεί το "μπουζούκι, μπουζουκάκι μου"! Για να μην αναφερθούμε στη σχέση που έχει με παρεϊστικα φαγοπότια. Όσο να 'ναι... κάτι παραπάνω ξέρει ο Ταύρος από καλό φαγητό!

Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved