Νέες πάνες Libero Newborn με δείκτη αλλαγής!

Μια μικρή λωρίδα κάνει τη μεγάλη διαφορά στην καθημερινότητα με το μωρό μας!

Νέες πάνες Libero Newborn με δείκτη αλλαγής!

Μπορεί να κλαίει συχνά χωρίς να ξέρουμε πάντα γιατί, όμως το νεογέννητο αξίζει τη μέγιστη προσοχή και προστασία μας. Έτσι, η Libero, για να μας βοηθήσει να φροντίσουμε το μωρό μας και να μας απαλλάξει από το άγχος, διευκολύνει τη διαδικασία αλλαγής πάνας και παρουσιάζει την απαλότερη πάνα με δείκτη αλλαγής.

Οι νέες πάνες Libero Newborn, κατάλληλες για νεογέννητα μωράκια 2 έως και 6 κιλά, διαθέτουν πλέον ειδικό δείκτη ο οποίος αλλάζει χρώμα όταν πρέπει να αλλάξουμε το μωρό μας. Έτσι, ενώ το μωρό δε μπορεί να μας μιλήσει, μας ειδοποιεί μέσω της μικρής λωρίδας της πάνας που γίνεται μπλε. Με γνώμονα πάντα την προστασία της ευαίσθητης επιδερμίδας των μωρών, οι νέες πάνες της Libero είναι φτιαγμένες με ελαστικό πυρήνα, με ακόμα πιο απαλά υλικά ενώ μια ειδική κοπή γύρω από τον αφαλό, προσφέρει στο μωρό ακόμη καλύτερη εφαρμογή και άνεση.

Η αλλαγή της πάνας δεν διαρκεί πολύ αλλά κάθε μαμά αναπολεί πάντα αυτή τη διαδικασία με αγάπη, γι' αυτό και οι νέες πάνες Libero Newborn με δείκτη αλλαγής υπόσχονται ακόμα περισσότερες στιγμές αγάπης, φροντίδας και απαλότητας κάθε φορά που αλλάζουμε το μωράκι μας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved