Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια!

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 15 έως και 19 Σεπτεμβρίου;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια!

ΚΡΙΟΣ

Έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να ενεργοποιηθείς για να αναπτύξεις την σχέση σου αλλά αν δεν μπορέσεις μάλλον θα χάσεις γιατί οι ανάγκες θα είναι μετά τελείως διαφορετικές. Μην αφήνεις την καρδιά σου να γίνεται πέτρα από την συμπεριφορά ενός Ταύρου. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να απλωθείς πολύ περισσότερο για να έχεις την ικανότητα αφ' ενός της κατανόησης και αφ' ετέρου της προσωπικής έκφρασης. Με τον Τοξότη μπορεί να σας δέσει κάτι κοινό που έχει να κάνει με το εξωτερικό.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί να θέλεις να κινηθείς διαφορετικά και να περάσεις σε μια πιο επιθετική πολιτική, χάνοντας το τακτ που έχεις, κάτι δύσκολο για σένα αλλά θα αναγκαστείς να κάνεις συνδυασμό ενεργειών. Με την φωτιά δεν τα πηγαίνεις και πολύ καλά γιατί σε ξεσηκώνει για αυτό με τον Κριό ή τον Τοξότη αναγκαστικά θα βγεις προς τα έξω και θα κάνεις αλλαγές. Αντίθετα ο Παρθένος ή ο Αιγόκερως θα αφουγκραστούν περισσότερο τις ανάγκες σου και κατά κάποιο τρόπο θα έρθετε κοντά. Βέβαια η ένταση δεν θα είναι η ίδια ούτε και οι συγκινήσεις αλλά τουλάχιστον θα νιώσεις περισσότερη ασφάλεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αναγκαστικά θα σε απορροφήσει η ενέργεια του άλλου προσώπου για αυτό θα προσπαθήσεις να δείξεις τον καλύτερο σου εαυτό. Δεν θα είναι εύκολο επειδή θα σε κυριεύει είτε η φιλοδοξία είτε ο ανταγωνισμός. Τα πράγματα γενικά θα είναι κάπως ρευστά και δύσκολα γιατί θα υπάρχουν μεταβολές, καθυστερήσεις, μπερδέματα και ένας περίεργος εκνευρισμός. Για αυτό μην επενδύσεις πάρα πολύ σε κανέναν αυτή την περίοδο, εκτός αν έχεις συνειδητοποιήσει τα θέλω σου και δεν αλλάζουν με την παραμικρή αφορμή. Αν σχετίζεσαι με τον Παρθένο, Τοξότη ή Ιχθύ θα έχεις έντονες δυσκολίες, αλλά να θυμάσαι ότι αν υπάρχει η αγάπη όλα διορθώνονται.

Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved