Πώς να φτιάξετε μόνες σας τις τέλειες σαπουνόφουσκες!

Φτιάξτε μόνες σας το ιδανικό υγρό για σαπουνόφουσκες και απολαύστε ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού με τα παιδιά!

Πώς να φτιάξετε μόνες σας τις τέλειες σαπουνόφουσκες!

Οι σαπουνόφουσκες είναι ένα από τα αγαπημένα παιχνίδια όλων των παιδιών, μικρών και μεγάλων, ιδίως το καλοκαίρι. Πόσες φορές, όμως, δεν σας έχει τύχει να αγοράσετε το γνωστό μπουκαλάκι με το υγρό και από μια απροσεξία του παιδιού πάνω στον ενθουσιασμό του αυτό να αδειάσει; Και φυσικά, όλοι ξέρουμε ότι μετά από κάτι τέτοιο, τα παιδιά είναι πραγματικά απαρηγόρητα!

Εμείς σας προτείνουμε μια εύκολη συνταγή για να φτιάξετε το δικό σας υγρό για σαπουνόφουσκες με απλά υλικά και να αποφύγετε γκρίνιες και κλάματα κάθε φορά που το μπουκαλάκι αδειάζει. Το αποτέλεσμα είναι ακόμη καλύτερο από τα προϊόντα του εμπορίου και μπορείτε να έχετε πάντα μια ποσότητα έτοιμη για χρήση.

Εύκολη και γρήγορη συνταγή με υλικά που όλοι έχουμε στο σπίτι. Χρησιμοποιήστε μια αυγοθήκη ως δοσομετρητή:

νερό
ζάχαρη
κορν φλάουρ
υγρό σαπούνι πιάτων
ένα πλαστικό μπουκαλάκι
κάτι για να ανακατέψετε το μείγμα

Βάλτε 2 μεζούρες νερό στο μπουκαλάκι και μισή μεζούρα ζάχαρη. Ανακατέψτε το μείγμα μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη και έπειτα προσθέστε 1 μεζούρα υγρό πιάτων. Σταματήστε το ανακάτεμα για να μην αφρίσει υπερβολικά το μείγμα.

Ποιο είναι το μυστικό που θα κάνει τις σαπουνόφουσκες πιο ανθεκτικές; Το κορν φλάουρ. Προσθέστε ένα κοφτό κουταλάκι του γλυκού. Έτοιμο! Δεν χρειάζεται να το ανακατέψετε ξανά ή να το αφήσετε να σταθεί. Δώστε το κατευθείαν στα παιδιά σας και... καλές φούσκες!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved