8 face paintings για τα παιδιά: Πώς θα τα φτιάξετε βήμα - βήμα

Ιδέες face painting για τις τελευταίες ημέρες της Αποκριάς.

Μαργαρίτα Νικολάου
8 face paintings για τα παιδιά: Πώς θα τα φτιάξετε βήμα - βήμα
Bigstock

Τα παιδιά λατρεύουν τα face paintings και η τελευταία εβδομάδα των Αποκριών είναι μια ευκαιρία να κάνετε επαγγελματικό face painting στα παιδιά σας με τη βοήθεια των παρακάτω φωτογραφιών που δείχνουν πώς θα φτιάξετε βήμα-βήμα όμορφα σχέδια στο πρόσωπο ή το χέρι των παιδιών σας.

Τι είναι το face painting;

To facepainting είναι ζωγραφική στο πρόσωπο. Κάποια παιδιά που δεν θέλουν χρώματα και ζωγραφιές, μπορούν να κάνουν τα σχέδια στο χέρι τους.

Τι χρώματα χρησιμοποιούνται;

Τα χρώματα που χρησιμοποιούνται είναι ειδικά χρώματα για το δέρμα. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαρκαδόρους και μπογιές που προορίζονται για το χαρτί.

Στο εμπόριο υπάρχουν πολλά χρώματα τα οποία είναι απόλυτα ασφαλή για χρήση από τα παιδιά και ελεγμένα για την αποφυγή αλλεργιών.

Σχέδια για face painting βήμα-βήμα

Σίγουρα υπάρχουν πολλά και αρκετά δύσκολα σχέδια για face painting. Ωστόσο με μερικά απλά βήματα και τα κατάλληλα χρώματα (όπως αναφέραμε και πιο πάνω) μπορείτε να φτιάξετε στα παιδιά σας ένα υπέροχο σχέδιο.

Σχεδιάστε ένα σχέδιο στο μικρό σας πριν πάει στο σχολείο (αν το επιτρέπουν οι δασκάλες) ή το απόγευμα που θα έρθει στο σπίτι. Σίγουρα θα ξετρελαθεί.

Βήμα-βήμα για να φτιάξετε τον Elmo

Βήμα-βήμα για να φτιάξετε μια μπάλα ποδοσφαίρου

Βήμα-βήμα για να φτιάξετε τον spiderman

Βήμα-βήμα για να φτιάξετε ένα cupcake

Βήμα-βήμα για να φτιάξετε τον batman

Βήμα-βήμα για να φτιάξετε ένα σκυλάκι

Βήμα-βήμα για να φτιάξετε μία μέλισσα

Βήμα-βήμα για να φτιάξετε το cookie monster

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved