Έτσι μπορείτε να κάνετε ένα παιδικό πάρτι διασκεδαστικό και για τους γονείς

  • Τυχερή Πινιάτα
  • Παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους
  • Κοκτέιλ για παιδιά και ενήλικες
  • Φαγητό για όλα τα γούστα
Έτσι μπορείτε να κάνετε ένα παιδικό πάρτι διασκεδαστικό και για τους γονείς
Photo by Kate Hliznitsova on Unsplash

Για πολλές οικογένειες, τα τελευταία δύο χρόνια δεν περιείχαν πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένων των παιδικών πάρτι γενεθλίων. Τώρα που έχουμε επιστρέψει στην κανονικότητα και ο καιρός είναι ηλιόλουστος, είναι ευκαιρία για ένα πάρτι που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.

Πώς όμως γίνεται ένα πάρτι να είναι ελκυστικό και για τα παιδιά και για τους γονείς; Εμείς σας έχουμε τον τρόπο!

Δείτε τις ιδέες που σας προτείνουμε και διαλέξτε όποια σας ταιριάζει περισσότερο.

parti

Photo by tabitha turner on Unsplash

Τυχερή Πινιάτα

Μπορείτε στο πάρτι να έχετε δύο πινιάτες. Μια για ενήλικες και μια για παιδιά. Η παιδική πινιάτα μπορεί να απεικονίζει έναν σούπερ ήρωα, ένα λουλούδι, μια γοργόνα, ένα ουράνιο τόξο ή ό,τι άλλο αρέσει στους μικρούς μας φίλους, και μέσα να περιέχει καραμέλες και ζαχαρωτά. Η ενήλικη πινιάτα μπορεί από την άλλη να περιέχει μίνι μπουκαλάκια ποτού, δωροκάρτες, κέρματα, ή άλλα βραβεία που θα ενδιέφεραν του ενήλικες. Επίσης, η απεικόνιση της ενήλικης πινιάτας μπορεί να είναι μια αστεία αναπαράσταση.

Παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους

Ενώ ο κλόουν θα απασχολεί τα μικρά σας, ή αυτά θα παίζουν κρυφτοκυνηγητό, ή κρυμμένο θησαυρό, εσείς μπορείτε να παίξετε μπουγέλο και να θυμηθείτε τα εφηβικά σας χρόνια. Μια καλή επιλογή παιχνιδιού είναι η παντομίμα, τα παιχνίδια με τράπουλα, το καραόκε και διάφορα παιχνίδια που μπορούν να κατεβάσουν στο κινητό τους από το playstore, όπως είναι οι «μπλε ιστορίες» και το περίφημο «πες βρες»!

Κοκτέιλ για παιδιά και ενήλικες

Φυσικά μπορείτε να προσλάβετε έναν μπάρμαν που να φτιάχνει στη στιγμή κοκτέιλ χωρίς αλκοόλ για τα παιδιά, και κανονικά για τους μεγάλους. Εξάλλου αρκετά κοκτέιλ μπορούν να φτιαχτούν χωρίς αλκοόλ και μάλιστα έχουν και τέλεια γεύση. Επίσης, σε περίπτωση που βρίσκεται και μια έγκυος στο πάρτι θα επωφεληθεί από το σούπερ δροσιστικά “virgin coctails”.

party gia goneis

Photo by Helena Yankovska on Unsplash

Φαγητό για όλα τα γούστα

Φυσικά οι ενήλικες χρειάζονται κάτι περισσότερο από πατατάκια, γαριδάκια, μπόμπες, τυροπιτάκια και λουκανοπιτάκια. Μπορείτε να έχετε μπριζολάκια, καλαμάκια, πίτσες, χωριάτικες σαλάτες, μακαρονοσαλάτες, πατάτες τηγανιτές, κεφτεδάκια, χοτ ντογκ, κοτομπουκιές και φυσικά μπόλικη σως! Ουφ, μας άνοιξε η όρεξη!

Αν έχετε μεγάλη βεράντα, το πάρτι μπορεί να περιλαμβάνει και δύο πλαστικές πισίνες, μια για τα παιδιά και μια για τους γονείς! Και δεν χρειάζεται να έχει κάποιος γενέθλια για να κάνετε ένα αξέχαστο πάρτι, κάθε μέρα είναι ωραία μέρα για διασκέδαση!

Have Fun!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved