Απόκριες 2022: Χτενίσματα εμπνευσμένα από τις πριγκίπισσες της Disney (vids)

  • Το χτένισμα της Μπελ
  • Το χτένισμα της Γιασμίν
  • Το χτένισμα και το μακιγιάζ της Ραπουνζέλ
  • Το χτένισμα της Σταχτοπούτας
Απόκριες 2022: Χτενίσματα εμπνευσμένα από τις πριγκίπισσες της Disney (vids)
YouTube / Disney Princess

Η Κυριακή των Αποκριών πλησιάζει και τις μέρες αυτές οι μεταμφιέσεις, τα κομφετί και οι σερπαντίνες έχουν την τιμητική τους. Από τις αγαπημένες μεταμφιέσεις των μικρών κοριτσιών διαχρονικά είναι οι πριγκίπισσες της Disney και οι στολές της Σταχτοπούτας, της Μπελ, της Άριελ και της Γιασμίν είναι από τις πιο δημοφιλείς.

Για μία επιτυχημένη μεταμφίεση ωστόσο, σημασία δεν έχει μόνο η στολή, αλλά και το μακιγιάζ και το χτένισμα. Σήμερα, θα ασχοληθούμε με τα χτενίσματα και συγκεκριμένα παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει tutorial βίντεο για το πώς θα κάνετε βήμα-βήμα τα χτενίσματα των αγαπημένων πρωταγωνιστριών της Disney.

Το χτένισμα της Μπελ

Η Πεντάμορφη και το Τέρας είναι ένα αγαπημένο παραμύθι και ταινία που έχει αγαπηθεί από γενιές και γενιές. Η Μπελ φοράει ένα κίτρινο φόρεμα, τα μαλλιά της είναι μισά πάνω και μισά κάτω και δεμένα με μία κίτρινη κορδέλα.

Δείτε πώς θα κάνετε κι εσείς το χτένισμα βήμα-βήμα στο βίντεο που ακολουθεί.



Το χτένισμα της Γιασμίν

Ανατολίτικο, ιδανικό εάν η κόρη σας έχει μακριά μαλλιά. Αν δεν έχει, μπορείτε να αγοράσετε μία μαύρη περούκα και να κάνετε το χτένισμα εκεί. Δείτε παρακάτω τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.



Το χτένισμα και το μακιγιάζ της Ραπουνζέλ

Χαρακτηριστικό της Ραπουνζέλ τα μακριά μαλλιά. Είτε η κόρη σας τα έχει από φυσικού, είτε χρησιμοποιήσετε μία περούκα, δείτε στο βίντεο που ακολουθεί πώς θα κάνετε το hairstyle της αγαπημένης ηρωίδας.



Το χτένισμα της Σταχτοπούτας

Η εμφάνιση της Σταχτοπούτας που έχει ξεχωρίσει είναι φυσικά αυτή στον χορό γνώρισε τον πρίγκιπά της. Τα μαλλιά της είναι πιασμένα σε κότσο, έχει φράντζα στο πλάι και μία κορδέλα στο χρώμα του πάγου, ασορτί με το φόρεμά της.

Δείτε πώς θα φτιάξετε τον κότσο στo παρακάτω βίντεο.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved