Χτενίσματα για κορίτσια: Κάντε κι εσείς το χτένισμα της Elsa από το Frozen

Έχει η κόρη σας μανία με το Frozen και την πριγκίπισσα Elsa; Αυτό το χτένισμα θα το λατρέψει. 

Χτενίσματα για κορίτσια: Κάντε κι εσείς το χτένισμα της Elsa από το Frozen

Το Frozen είναι μία από τις αγαπημένες ταινίες των παιδιών. Κυκλοφόρησε το 2013 και σύμφωνα με το wikipedia.org, κάποιοι κριτικοί υποστηρίζουν ότι είναι η καλύτερη ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney από την περίοδο της Αναγέννησης των στούντιο. Κατέχει την πρώτη θέση στη λίστα ταινιών κινουμένων σχεδίων με τις περισσότερες εισπράξεις όλων των εποχών και έχει βραβευτεί με δύο Όσκαρ, αυτό της Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων και το Όσκαρ για το Καλύτερο Πρωτότυπο Τραγούδι.

Η πρωταγωνίστρια Elsa είναι η δυναμική πριγκίπισσα που κάθε κορίτσι θα ήθελε να της μοιάσει και τα τελευταία χρόνια, οι τούρτες, τα παιχνίδια και οι στολές εμπνευσμένες από την επιτυχημένη ταινία, έχουν την τιμητική τους.

Εμείς βρήκαμε πώς να κάνετε ένα από τα χτενίσματα της Elsa και εάν και η δική σας κόρη έχει μανία με το Frozen, τότε σίγουρα θα το λατρέψει. Είναι ιδανικό για κάθε μέρα, αλλά μιας και διανύουμε την περίοδο των Αποκριών, είναι μία ευκαιρία να αντιγράψετε όλο το look.

Φέτος, οι συνθήκες σίγουρα δεν είναι ιδανικές, ας μη στερήσουμε όμως από τα παιδιά τη χαρά του να μεταμφιεστούν στους αγαπημένους τους ήρωες. Δεν έχει σημασία που θα μείνουμε σπίτι. Βάλτε τις στολές σας, βαφτείτε, ντυθείτε, βάλτε περούκες και ό,τι άλλο έχετε και κάντε το δικό σας πάρτι μασκέ με τα παιδιά στο σπίτι.

Δείτε πώς θα κάνετε το χτένισμα της Elsa στο βίντεο που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved