Πώς θα μετατρέψεις την αναζήτηση των σχολικών σε μία μοναδική εμπειρία με το παιδί

Κι όμως, τα ψώνια μπορούν να μετατραπούν σε μια απίστευτη εμπειρία για το παιδί.

Μαργαρίτα Νικολάου
Πώς θα μετατρέψεις την αναζήτηση των σχολικών σε μία μοναδική εμπειρία με το παιδί

Για την Νικόλ, μπορώ να κάτσω και να μιλάω ώρες. Είναι ένα απίθανο πλάσμα. Όχι επειδή είναι παιδί μου (ναι, είμαι μία μαμά κουκουβάγια). Δεν το λέω εγώ... συνήθως μου το λένε οι άλλοι και γεμίζω με περηφάνια. Με περηφάνια που είναι αυτή που είναι. Που είναι ο εαυτός της. Που είναι ταπεινή (παρόλο που λέει ότι είναι "ψώνιο" με αρκετή δόση χιούμορ και αυτοσαρκασμού) και φυσικά που είναι πάντα με το χαμόγελο στα χείλη.

Με αυτό το χαμόγελο φύγαμε για ψώνια στο αγαπημένο μας Golden Hall. Ήθελε σχολικά, ήθελε διακοσμητικά, ήθελε να περάσει χρόνο μαζί μου και το κάναμε ξανά. Παρά την κούραση που είχα εκείνη την ημέρα, πήρα την τσάντα, τα κλειδιά και οδηγηθήκαμε στο αγαπημένο μας πολυκατάστημα.

Ξεκινήσαμε από το ισόγειο όπου επισκεφθήκαμε το κατάστημα της Benetton για ρούχα, το κατάστημα Octopus και Tricks and Treats για δώρα και το Public για τα σχολικά μας. Έπειτα, ανεβήκαμε στον δεύτερο όροφο για να χαλαρώσουμε. Μπήκαμε στο Dancing Scissors, κουρεύτηκε για να είναι έτοιμη για την νέα σχολική χρονιά, έφτιαξε απίθανες boxer braids, έκανε τρύπες στα αυτιά και συνεχίσαμε τις αγορές μας.

Επισκεφθήκαμε το κατάστημα Μουστάκας για δώρα, σχολικά και παιχνίδια, το Cozy Kids για να διαλέξουμε δώρο για το βαφτιστήρι μας και τέλος το Γαϊτανάκι για να πάρουμε δώρο για το μωρό της φίλης μας που σε λίγο καιρό θα γεννηθεί.

Δείτε πόσο υπέροχα πέρασε η Νικόλ (και εγώ μαζί της φυσικά) στο βίντεο που ακολουθεί. Νομίζουμε θα σας αρέσει πολύ!



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved