Χειροποίητες αποκριάτικες στολές από σακούλες σκουπιδιών (vids)

Κι όμως μπορείτε να φτιάξετε χειροποίητες αποκριάτικες στολές για τα παιδιά σας από... σακούλες σκουπιδιών.

Χειροποίητες αποκριάτικες στολές από σακούλες σκουπιδιών (vids)

Δεν υπάρχει πιο οικονομικός τρόπος να φτιάξετε όμορφες και εντυπωσιακές χειροποίητες αποκριάτικες στολές.

Αν το ταμείο είναι μείον και δεν θέλετε να χαλάσετε χρήματα σε στολές που τα παιδιά μετά τη μία ή δύο φορές που θα τη φορέσουν θα την πετάξουν στην άκρη, μπορείτε να φτιάξετε όμορφες και πρωτότυπες αποκριάτικες στολές χρησιμοποιόντας σακούλες σκουπιδιών.

«Μα καλά», θα σκεφτεί κάποιος «μπορώ να φτιάξω κάτι όμορφο και εντυπωσιακό από σακούλες σκουπιδιών;», η απάντηση είναι ναι. Εμείς ψάξαμε στο διαδίκτυο και βρήκαμε υπέροχες ιδέες, που σίγουρα κάποιες θα φτιάξουμε, όχι μόνο στα παιδιά μας αλλά και σε εμάς τις ίδιες.

Χειροποίητη αποκριάτικη στολή μάγισσας



Πάρτε μερικές μαύρες, μπλε, πράσινες ακόμη και μοβ σακούλες σκουπιδιών και μια κορδέλα. Δείτε στο βίντεο πώς θα φτιάξετε τη φούστα της μάγισσας. Βάλτε στο παιδί ένα μαύρο κολάν και μια μπλούζα και έτοιμη η στολή του.

Χειροποίητη αποκριάτικη στολή ιστός αράχνης





Πάρτε μία μεγάλη μαύρη σακούλα σκουπιδιών, μοβ χαρτόνι και δύο μάτια χειροτεχνίας. Δείτε στο βίντεο πώς θα φτιάξετε την αραχνούλα σας.

Χειροποίητη αποκριάτικη στολή πριγκίπισσας



Για να φτιάξετε αυτή τη στολή θα χρειαστείτε ένα φαρδύ λάστιχο, μπλε σακούλες σκουπιδιών (μπορείτε να βάλετε και άλλα χρώματα) και κίτρινες (για τη ζώνη) σακούλες σκουπιδιών. Δείτε στο βίντεο πώς θα την φτιάξετε πανεύκολα.

πηγή κεντρικής φωτογραφίας: blog.partydelights.co.uk

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved