Χειροποίητες αποκριάτικες στολές: Στολές που μπορείτε να φτιάξετε στο πι και φι (pics+vid)

15 χειροποίητες αποκριάτικες στολές που μπορείτε να φτιάξετε ξοδεύοντας ελάχιστα χρήματα!

Χειροποίητες αποκριάτικες στολές: Στολές που μπορείτε να φτιάξετε στο πι και φι (pics+vid)

Οι Απόκριες πλησιάζουν και τα παιδιά περιμένουν πώς και πώς για να μασκαρευτούν.

Βλέπετε όλα τα παιδιά ανυπομονούν γι' αυτή τη γιορτή καθώς μπορούν να φορούν ο,τιδήποτε θέλουν και να κυκλοφορούν έξω χωρίς να τους κοιτάζουν περίεργα τα αδιάκριτα βλέμματα.

Σίγουρα όσοι είστε γονείς και δη κοριτσιών, έχετε κυκλοφορήσει καλοκαίρι ή φθινόπωρο κρατώντας από το χέρι μια μικρή πριγκίπισσα, τη Χιονάτη ή μια νεράιδα με χρωματιστά φτερά, έτσι δεν είναι;

Αν λοιπόν φέτος έχετε βαρεθεί τις κλασσικές παιδικές στολές και θέλετε όχι μόνο να ντύσετε πρωτότυπα το μικρό σας αλλά και οικονομικά, δεν έχετε παρά να φτιάξετε μόνη σας μια χειροποίητη αποκριάτικη στολή. Μπορεί να σας ακούγεται δύσκολο, όμως δεν είναι. Κάθε άλλο... φαντασία να έχετε και όλα θα γίνουν.

Εμείς ψάχνοντας στο διαδίκτυο βρήκαμε όμορφες ιδέες, ευφάνταστα κοστούμια και μάλιστα τα παρακάτω από αυτά μπορείτε να τα φτιάξετε χωρίς να χαλάσετε καθόλου χρήματα ή ξοδεύοντας μόνο μέχρι 5 ευρώ.

Χειροποίητη αποκριάτικη στολή: Cupcake


https://www.instagram.com/p/B4QtRWkD1fp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως μπορείτε να δείτε το μόνο που θα χρειαστείτε είναι πολύχρωμο χαρτόνι ή γκοφρέ χαρτί για να φτιάξετε τη βάση. Βαμβάκι για τη γαρνιτούρα και κορδέλες για να φτιάξετε τις τιράντες που θα συγκρατούν το cupcake στους ώμους του παιδιού σας. Όσο για τη στέκα; Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μια παλιά στέκα και βαμβάκι. Κολλήστε όλα τα υλικά με ζεστή κόλλα σιλικόνης.

Χειροποίητη αποκριάτικη στολή: Γοργόνα


https://www.instagram.com/p/B8CQFFgomuw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ακόμη μια στολή που λατρεύουν τα παιδιά. Αν πιάνει το χέρι σας και ξέρετε να χειρίζεστε μια ραπτομηχανή το μόνο που θα χρειαστείτε είναι γυαλιστερό ύφασμα. Αν όμως δεν ξέρετε πώς να περνάτε την κλωστή στο βελόνι, φτιάξτε την ουρά από γυαλιστερό αφρώδες υλικό που μπορείτε να βρείτε στα καταστήματα χειροτεχνίας. Σχηματίστε την ουρά, κόψτε τη και κολλήστε τη σε μια κορδέλα που το παιδί σας θα μπορεί να δέσει στη μέση του. Ένα απλό μπλουζάκι και ένα κολλάν και η στολή της γοργόνας είναι έτοιμη.

Χειροποίητη αποκριάτικη στολή: Μάγισσα



Κι όμως είναι ίσως από τις πιο οικονομικές χειροποίητες αποκριάτικες στολές και το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μία μαύρη κορδέλα και σακούλες σκουπιδιών σε μαύρο και πράσινο χρώμα. (μπλε & μοβ επίσης κάνουν). Όπως θα δείτε και στο βίντεο, κόψτε σε λωρίδες τις σακούλες και δέστε τες στην κορδέλα. Για να ολοκληρώσετε τη στολή θα χρειαστείτε μαύρη μπλούζα, μαύρο κολάν και ένα καπέλο μάγισσας.

Χειροποίητη αποκριάτικη στολή: Μούμια



Το μόνο που θα χρειαστεί να χαλάσετε γι' αυτή τη στολή είναι ένα λευκό σεντόνι που δεν χρειάζεστε. Κόψτε το σε λωρίδες, βουτήξτε το σε τσάι για να το κάνετε να μοιάζει παλιό και έπειτα τυλίξτε τες γύρω από το μικρό σας όπως σας δείχνει και το βίντεο (όχι σφιχτά). Επιπλέον θα χρειαστείτε ένα λευκό χοντρό καλσόν και μια λευκή μπλούζα.

Δείτε 11 ακόμη χειροποίητες αποκριάτικες στολές στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved