Γκατζετάκια και παιχνίδια που μπορείτε να φτιάξετε μαζί με τα παιδιά (vid)

Παιχνίδια που μπορείτε να φτιάξετε μαζί με τα παιδιά και θα διασκεδάσουν όλη την οικογένεια.

Γκατζετάκια και παιχνίδια που μπορείτε να φτιάξετε μαζί με τα παιδιά (vid)

Οι ημέρες των διακοπών είναι πολλές ακόμα και τα παιδιά κάπως θα πρέπει να απασχοληθούν και να παίξουν. Μια πισίνα κούκλας μινιατιούρα, ποδόσφαιρο που παίζεται με τα δάχτυλα και άλλα πολλά gadgets και παιχνίδια μπορείτε να τα φτιάξετε μόνοι σας και να διασκεδάσετε όλοι μαζί, οικογένεια και φίλοι.

Παίχτες και γήπεδο ποδοσφαίρου

Δεν έχετε τραπέζι ποδοσφαίρου, αλλά θέλετε να παίξετε ποδόσφαιρο ούτως ή άλλως; Υπάρχει εναλλακτική λύση: Πάρτε ένα κομμάτι χαρτόνι και κόψτε το σε σχήμα παίκτη. Σχεδιάστε το πρόσωπό του και την στολή. Κόψτε δύο κύκλους στα γόνατά του - θα είναι οι υποδοχές για τα δάχτυλά σας. Ώρα να κάνεις ένα πεδίο!

Πάρτε πράσινο χαρτόνι και σχεδιάστε τις γραμμές του γηπέδου σε αυτό. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα παλιό κουτί από χαρτόνι και μερικά πράσινα χρώματα. Πάρτε μια μπάλα πινγκ-πονγκ και ζωγραφίστε την σαν ποδοσφαίρου. Απόλαυσε το παιχνίδι!

Μίνι πισίνα

Θα χρειαστείτε ένα μεγάλο και ένα μικρό πλαστικό δοχείο. Ρίξτε λίγο νερό στο μικρό, τοποθετήστε το μέσα στο μεγάλο δοχείο και βάλτε λίγο άμμο γύρω. Ώρα να διακοσμήσετε την πισίνα. Δημιουργήσετε μια καρέκλα πισίνας, κοκτέιλ διακοσμήσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ομπρέλες.

Δείτε όλες τις ιδέες και πώς να τις κατασκευάσετε στο video.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved