Δημιουργικές κατασκευές για να διακοσμήσετε το κοριτσίστικο εφηβικό δωμάτιο (vid)

Το δωμάτιο για κάθε παιδί στην εφηβεία είναι ο σημαντικός, ανεξάρτητος, προσωπικός του χώρος.

Δημιουργικές κατασκευές για να διακοσμήσετε το κοριτσίστικο εφηβικό δωμάτιο (vid)

Οι έφηβοι αντιμετωπίζουν το δωμάτιό τους ως ένα μίνι, αυτοτελές διαμέρισμα μέσα στο σπίτι, όπου μπορούν να περάσουν τον περισσότερο χρόνο τους άνετα. Ανεξάρτητα από το μέγεθος η κρεβατοκάμαρα ενός εφήβου πρέπει να είναι αρκετά ευέλικτη ώστε να μπορεί να μελετήσει αλλά και να περάσει χρόνο με τους φίλους του ακόμα και να τους φιλοξενήσει. Και όλα αυτά αντανακλώντας την προσωπικότητά του.

Επίσης οι έφηβοι έχουν αφήσει πίσω τους την παιδική ηλικία και μαζί με αυτή σίγουρα θα θέλουν να απαλλαχθούν από μερικά στοιχεία διακόσμησης του δωματίου τους ή να προσθέσουν κάποια νέα.

Υπάρχουν πολλές κατασκευές με τις οποίες μπορεί να ασχοληθεί η έφηβη κόρη σας και να διακοσμήσει, η ίδια με τα χεράκια της, τον προσωπικό της χώρο.

Πολύχρωμα διακοσμητικά τοίχου ή μαξιλάρια, φωτιστικά ή θήκες για τα κοσμήματα και τα είδη μακιγιάζ της είναι μερικά από όσα μπορεί να φτιάξει μόνη της, στον ελεύθερο χρόνο της.

Δείτε μαζί με την έφηβη κόρη σας ιδέες για κατασκευές στο video και αφήστε την να επιλέξει ποια ταιριάζει καλύτερα στο δικό της δωμάτιο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved