Τριάντα έξι ιδέες για χειροποίητα παιδικά παιχνίδια - Δείτε πώς θα τα φτιάξετε (vid)

Τριάντα έξι έξυπνα παιχνίδια που μπορείτε να φτιάξετε μαζί με τα παιδιά σας.

Τριάντα έξι ιδέες για χειροποίητα παιδικά παιχνίδια - Δείτε πώς θα τα φτιάξετε (vid)

Επειδή ως γνωστόν, όσα παιχνίδια κι αν έχει ένα παιδί, ποτέ δεν του είναι αρκετά, μια έξυπνη ιδέα είναι τα χειροποίητα παιχνίδια!

Και μπορεί το παιδί σας να μην ενθουσιαστεί αρχικά με την ιδέα, όμως, αν συμμετάσχει στη διαδικασία της κατασκευής του και δει το αποτέλεσμα, είναι βέβαιο ότι θα νιώσει μεγάλη ικανοποίηση.

Υλικά για τα παιχνίδια

Τα περισσότερα υλικά που θα χρειαστείτε τα έχετε σπίτι σας ή είναι πολύ απλά και μπορείτε να τα βρείτε ακόμα και σε σούπερ μάρκετ. Το σημαντικό είναι να αφήσετε το παιδί σας να επιλέξει εκείνο το παιχνίδι που είναι κοντά στα ενδιαφέροντα του και ξεκινήστε από κοινού την κατασκευή.

Από τα πιο απλά παιχνίδια που μπορείτε να φτιάξετε είναι το αγχολυτικό μπαλάκι. Τοποθετείστε λίγη οδοντόκρεμα σε ένα μπαλόνι, κάντε ένα σφιχτό κόμπο και έχετε ένα μπαλάκι που το παιδί σας μπορεί να το ζουλάει όσο θέλει.

Αν του αρέσει ο Μπομπο Σφουγγαράκης και η παρέα του, ήρθε η ώρα να τους φτιάξει και με χαρτί. Η διαδικασία είναι απλή και το αποτέλεσμα κάτι παραπάνω από καλό.

Συνολικά 36 ιδέες χειροποίητων παιχνιδιών θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί. Επιλέξτε αυτές που σας ενδιαφέρουν ( το παιδί σας κυρίως ) και ξεκινήστε να τα φτιάχνετε σήμερα κιόλας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved