Αυτό το homemade τρενάκι του λούνα παρκ θα ενθουσιάσει το παιδί σου (vid)

Αν «βαστούν γερά» τα χέρια σας, μιμηθείτε αυτόν τον μπαμπά!

Αυτό το homemade τρενάκι του λούνα παρκ θα ενθουσιάσει το παιδί σου (vid)

Το καλοκαίρι είναι «δύσκολη» περίοδος για τους γονείς, με τους παιδικούς σταθμούς και τα σχολεία να έχουν κλείσει, τα παιδιά μένουν πολύ ώρα μέσα στο σπίτι και είναι project που πρέπει να φέρουν εις πέρας το να τα διασκεδάσουν και να τα κρατήσουν απασχολημένα.

Ο μπαμπάς της μικρής Kayla, όπως θα δεις και στο παρακάτω video που ανέβασε ο ίδιος στο YouTube, σκέφτηκε κάτι πραγματικά καινοτόμο και άκρως διασκεδαστικό: δημιούργησε ένα αυτοσχέδιο τρενάκι του λούνα παρκ στο σαλόνι του σπιτιού του. Και πριν προλάβεις να σκεφτείς πως έφτιαξε κάποια περίτεχνη κατασκευή σου λέμε ότι χρειάστηκε μόνο το κατάλληλο video που να δείχνει σε 3D την διαδρομή που κάνει το βαγόνι πάνω στις ράγες και μία λεκάνη πλαστική, σαν αυτήν που βάζουμε τα πλυμένα ρούχα πριν τα απλώσουμε στα σχοινιά.

Έβαλε, λοιπόν, την μικρή μέσα σε αυτήν πάτησε το play στην τηλεόραση και συγχρόνισε τις κινήσεις του με αυτό που έβλεπε εκείνη την ώρα η κόρη του, προκαλώντας αναταράξεις στην λεκάνη. Το αποτέλεσμα ήταν η Kayla να εκστασιαστεί από αυτό το homemade roller coaster.

Ανυπομονούμε να δούμε τι άλλο θα σκεφτεί αυτός ο εφευρετικός μπαμπάς για τις βροχερές μέρες!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved