Δες πώς μπορείς να κάνεις το μικρό διαμέρισμά σου πιο άνετο (vid)

Είσαι εξοικειωμένη με αμερικάνικα, τηλεοπτικά προγράμματα διακόσμησης όπως το «Tiny House Hunters» και το «Fixer Upper»;

Δες πώς μπορείς να κάνεις το μικρό διαμέρισμά σου πιο άνετο (vid)

Aν, ναι, τότε θα καταλάβεις γιατί το παρακάτω διαμέρισμα πρέπει να πρωταγωνιστήσει σε ένα από τα επόμενα επεισόδιά τους.

Η Ana White, είναι μία νεαρή μητέρα από την Αλάσκα η οποία ανακάλυψε πρόσφατα πως έχει και ένα τρομερό ταλέντο στις κατασκευές και στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων. Η ανάγκη της να κοιμάται κάπου άνετα στο κοντέινερ όπου και διαμένει με το μωρό της, και αφού πρώτα το πάτωμα αποκλείστηκε ως πιθανότητα, την οδήγησε στο να ανασχεδιάσει εξ ολοκλήρου τους χώρους του.

Η πρώτη της πατέντα αφορούσε τα αποθηκευτικά κουτιά που έφτιαξε κάτω από την κουζίνα της ενώ το πιο εντυπωσιακό στοιχείο της νέας διάταξης του σπιτιού της ήταν ένα πτυσσόμενο κρεβάτι που κυριολεκτικά «έπεφτε από τον ουρανό» με τη βοήθεια ενός χειριστηρίου και «προσγειωνόταν» στο σημείο πάνω από τον καναπέ.

Δες αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο το πώς σχεδίασε και κατασκεύασε από την αρχή ένα «υπερ-άνετο» και βολικό διαμέρισμα σε πολύ λίγα τετραγωνικά εκατοστά και πάρε ιδέες για το πώς και εσύ μπορείς να αλλάξεις το μικρό διαμέρισμά σου με όσο το δυνατόν μικρότερο budget. Γιατί ακόμα και η διακόσμηση δεν θέλει πάντα κόπο αλλά και τρόπο… τον σωστό τρόπο!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved