Δείτε 50 κατασκευές με κουκουνάρια που μπορείτε να φτιάξετε αυτά τα Χριστούγεννα

Είναι οικονομικές και εύκολες, εξάλλου τα κουκουνάρια τα βρίσκεις παντού, δεν χρειάζεται να τα αγοράσεις!

Δείτε 50 κατασκευές με κουκουνάρια που μπορείτε να φτιάξετε αυτά τα Χριστούγεννα

Κουκουνάρια μπορείτε να βρείτε παντού. Και όταν λέμε παντού, εννοούμε παντού. Στο δρόμο, στο σχολείο του παιδιού σας, ακόμη και στο πάρκο αν κάνετε μια βόλτα σίγουρα θα βρείτε αρκετά κουκουνάρια για να φτιάξετε μια από τις παρακάτω κατασκευές μας.

Δεν χρειάζεται κόπο, αλλά τρόπο! Εφοδιαστείτε με κόλλα, κόλλα σιλικόνης, αρκετή χρυσόσκονη, κορδέλες, διάφορα άλλα υλικά χειροτεχνίας και φτιάξτε ό,τι θέλετε και πάντα με τη βοήθεια των μικρών σας παιδιών. Εξάλλου αυτή η περίοδος είναι ό,τι πρέπει για να ενισχύσετε τους οικογενειακούς δεσμούς σας. Αφήστε στην άκρη το κινητό τηλέφωνο, εξαφανίστε το τάμπλετ, κλείστε την τηλεόραση και φτιάξτε όμορφα πράγματα μαζί τους.

Θα εκπλαγείτε από τη χαρά που θα πάρουν! Ούτε καν θα τα νοιάζει αν θα χάσουν την αγαπημένη τους σειρά ή αν δεν παίξουν το παιχνίδι τους στο τάμπλετ. Το μόνο που θα τα νοιάζει είναι η δική σας προσοχή και το δικό σας ενδιαφέρον. Για εκείνο η προσοχή σας και όλα αυτά που θα κάνετε μαζί ειναι το καλύτερο δώρο, ενώ για εσάς το καλύτερο δώρο θα είναι η λάμψη στα μάτια του, από ευτυχία!

Πάρτε ιδέες και ξεκινήστε. Μη χάνετε λεπτό!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved