Στολίδια χιονονιφάδες για το χριστουγεννιάτικο δέντρο – Θα χρειαστείτε μόνο χαρτί, κόλλα και ψαλίδι

Μία εύκολη κατασκευή που μπορείτε να κάνετε μαζί με τα παιδιά. 

Στολίδια χιονονιφάδες για το χριστουγεννιάτικο δέντρο – Θα χρειαστείτε μόνο χαρτί, κόλλα και ψαλίδι

Έχετε βαρεθεί τις κλασικές μπάλες και στολίδια στο χριστουγεννιάτικο δέντρο; Τολμήστε να κάνετε φέτος τη διαφορά και φτιάξτε τα στολίδια μόνες σας. Σαφώς υπάρχουν do-it-yourself στολίδια που απαιτούν κόπο, εργαλεία και κάποιο expertise. Υπάρχουν όμως και εκείνα που μπορείτε να φτιάξετε πολύ εύκολα, με ελάχιστα υλικά, όπως τις χιονονιφάδες που θα δείτε παρακάτω.

Καταρχάς, να πούμε ότι οι χιονονιφάδες είναι ένα all-time-classic για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού. Τα στολίδια αυτά είναι κομψά, ταιριάζουν σε κάθε στιλ και γούστο και ακόμα κι αν δεν είναι το βασικό στολίδι του δέντρου, θα κάνει σίγουρα τη διαφορά στη συνολική εικόνα.

stolidi-xristougenna-xiononifada.jpg

Για να τις φτιάξετε θα χρειαστείτε μόλις τρία υλικά που πιθανά να έχετε ήδη:

  • Λευκό χαρτί (μπορείτε να πάρετε και σαγρέ ή σε χρώμα «σπασμένο» λευκό)
  • Κόλλα στικ
  • Ψαλίδι

Πώς θα τα φτιάξετε:

Η Francesca Stone είναι ο άνθρωπος πίσω από τον Fall for DIY λογαριασμό στο Instagram. Λατρεύει τις κατασκευές και μέσα από βίντεο λίγων δευτερολέπτων μοιράζεται με τους δεκάδες χιλιάδες ακολούθους της ιδέες για DIY και tips για το σπίτι.

Στο βίντεο παρακάτω δείχνει βήμα προς βήμα τη διαδικασία για να φτιάξετε τα στολίδια χιονονιφάδες και όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς είναι πανεύκολη.

https://www.instagram.com/reel/Cz0d23WN-mh/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved