Κατασκευές για παιδιά: Πώς να φτιάξετε χριστουγεννιάτικους σελιδοδείκτες

Φτιάξτε σελιδοδείκτες με χριστουγεννιάτικα σχέδια για τα σχολικά και εξωσχολικά βιβλία. 

Κατασκευές για παιδιά: Πώς να φτιάξετε χριστουγεννιάτικους σελιδοδείκτες
Bigstock

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ξεκινήσει και ένας τρόπος για να μπείτε σιγά-σιγά στο mood είναι να φτιάξετε τις πρώτες χριστουγεννιάτικες κατασκευές. Μην σας ξεγελάει ο καλός -προς το παρόν- καιρός. Πρώτον, τις επόμενες μέρες αναμένεται επιδείνωση, πτώση θερμοκρασίας και βροχές και δεύτερο, δεν είναι τόσο νωρίς, πολλοί έχουν ήδη στολίσει χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Χριστουγεννιάτικοι σελιδοδείκτες για παιδιά

Εμείς σήμερα σας προτείνουμε μία χρήσιμη και παράλληλα όμορφη κατασκευή: σελιδοδείκτες εμπνευσμένους από τα Χριστούγεννα με δεντράκια, ελαφάκια, Άγιους Βασίληδες και όχι μόνο.

Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι ελάχιστα και τα παιδιά σίγουρα θα ενθουσιαστούν τόσο από τη διαδικασία, όσο και από το αποτέλεσμα.

Σελιδοδείκτης δεντράκι

Με ένα πράσινο χαρτί μπορείτε πολύ εύκολα να φτιάξετε ένα χαριτωμένο δεντράκι και αν το στολίσετε με ό,τι χρώματα και άλλα διακοσμητικά (βλ χρυσόσκονη, στολίδια με χρυσό μαρκαδόρο κτλ) θέλετε.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε ακόμα περισσότερα σχέδια.

Οι παραπάνω σελιδοδείκτες μπαίνουν στη γωνία της σελίδας. Μία άλλη εναλλακτική είναι και η παρακάτω για δεντράκι τρισδιάστατο που μπαίνει κάθετα στη σελίδα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved