Καλοκαιρινές κατασκευές για παιδιά: Φτιάξτε κοχύλια με τη μέθοδο origami

Πώς να φτιάξετε πολύχρωμα κοχύλια με τη μέθοδο origami.

Καλοκαιρινές κατασκευές για παιδιά: Φτιάξτε κοχύλια με τη μέθοδο origami

Τρεις τρόποι να φτιάξετε κοχύλια με τη μέθοδο origami.

Bigstock

Τα σχολεία σε λίγες μέρες κλείνουν και οι καλοκαιρινές διακοπές ξεκινούν και επίσημα για τα παιδιά. Θα έχουν μπόλικο ελεύθερο χρόνο και οι κατασκευή χειροτεχνιών είναι ένας τρόπος να τον περάσουν δημιουργικά όταν η βόλτα στο πάρκο ή την παραλία δεν αποτελεί επιλογή.

Οι κατασκευές origami ξέρουμε ότι είναι από τις αγαπημένες σας και σίγουρα θα λατρέψετε τις καλοκαιρινές που θα δείτε παρακάτω.

Πώς να φτιάξετε κοχύλια με τη μέθοδο origami

Αρχικά να πούμε ότι η λέξη «origami» προέρχεται από τις δύο λέξεις «όρι» και «κάμι» που σημαίνει δίπλωμα χαρτιού. Σε αυτού του είδους κατασκευές απαγορεύεται το κόψιμο με ψαλίδι και το όποιο σχέδιο γίνεται μέσα από το κατάλληλο δίπλωμα.

Η τέχνη της χαρτοδιπλωτικής άνθισε στην Ιαπωνία μετά την ανάπτυξη της τοπικής βιομηχανίας χαρτιού κατά την περίοδο Edo (1603-1868), ενώ πριν από αυτήν την περίοδο ήταν αυστηρά περιορισμένη για χρήση σε θρησκευτικές τελετές.

Στο διαδίκτυο μπορείτε να δείτε αμέτρητα βίντεο για κάθε λογής σχέδια που μπορείτε να φτιάξετε με τη μέθοδο origami. Αγαπημένα καλοκαίρινα; Τα κοχύλια.

Παρακάτω μερικές ιδέες.

Κοχύλι σαλιγκάρι

Λευκά κοχύλια στρειδιού

Κίτρινα κοχύλια nevel

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved