Φανταστική χειροτεχνία με τα κοχύλια που μαζέψατε στις διακοπές

Καλοκαιρινή χειροτεχνία με κοχύλια που θα λατρέψουν τα παιδιά.

Φανταστική χειροτεχνία με τα κοχύλια που μαζέψατε στις διακοπές
Bigstock

Οι χειροτεχνίες και οι κατασκευές είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να περάσετε ποιοτικό χρόνο με το παιδί σας τα καλοκαιρινά απογεύματα.

Παράλληλα, με τον τρόπο αυτό του δίνετε ερεθίσματα για να αναπτύξει νέες δεξιότητες και να αποκτήσει νέες γνώσεις.

Έχετε επιστρέψει ή είστε ακόμα στις καλοκαιρινές σας διακοπές με τα παιδιάς σας; Όπου κι αν βρίσκεστε σίγουρα μπορείτε να βρείτε μερικά κοχύλια. Τα παιδιά λατρεύουν τις κατασκευές και τα κοχύλια.

Γιατί λοιπόν να μην συνδυάσετε τις δυό τους αγάπες και να φτιάξετε μια φανταστική χειροτεχνία με κοχύλια και χρώματα;

Δείτε ένα-ένα τα βήματα στο βίντεο που ακολουθεί και φτιάξτε την πιο φανταστική καλοκαιρινή δημιουργία με τα παιδιά σας.

Αυτή η υπέροχη χειροτεχνία θα κάνει τα παιδιά να θυμούνται τον χειμώνα τις διακοπές του Αυγούστου. Επίσης, αποτελεί και ένα τέλειο δώρο για τις δασκάλες του τώρα που θα ανοίξουν τα σχολεία σε λίγο καιρό.

Γιατί τα παιδιά αγαπάνε τόσο τα κοχύλια;

Τα παιδιά λατρεύουν τα κοχύλια για πολλούς λόγους. Τους αρέσει να τα ψάχνουν στην παραλία και να τα ξεθάβουν από την άμμο. Να τα χαρίζουν στους φίλους και στους γονείς τους. Να τους λένε «μπράβο», όταν βρίσκουν ένα όμορφο κοχύλι.

Επίσης, τα κοχύλια έχουν τέλεια χρώματα και σχήματα, και κάποια βγάζουν θορύβους και νομίζεις ότι ακούς τη θάλασσα! Τα παιδιά, όπως και οι μεγάλοι, αγαπούν τα κοχύλια γιατί είναι σαν να κλείνεις το καλοκαίρι μέσα στη χούφτα σου!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved