Πώς θα κάνετε αξέχαστη στα παιδιά σας την επίσκεψη της Νεράιδας των Δοντιών

Τρεις τρόποι να κάνετε μαγική, την επίσκεψη της Νεράιδας των δοντιών.

Πώς θα κάνετε αξέχαστη στα παιδιά σας την επίσκεψη της Νεράιδας των Δοντιών

Όλοι το έχουμε ζήσει. Το μικρό σας είναι τρομερά ενθουσιασμένο επειδή έβγαλε το πρώτο του δοντάκι και η νεράιδα των δοντιών πρόκειται να το επισκεφθεί.

Όσο ενθουσιασμένη και αν θα θέλετε να είστε, είναι βράδυ, τα καταστήματα είναι κλειστά και για να βάλετε χρήματα κάτω από το μαξιλάρι, ούτε λόγος.

Ωστόσο, δεν θέλετε να ξυπνήσει το μικρό σας και να απογοητευτεί. Θέλετε να βρει κάτι κάτω από το μαξιλάρι του όταν ξυπνήσει. Τι όμως;

Πρώτα από όλα μιλήστε στο παιδί σας για την υγιεινή των δοντιών. Η νεράιδα των δοντιών περιμένει από εκείνο να βουρτσίζει τα δόντια του δύο φορές την ημέρα. Επίσης, της αρέσει πολύ όταν χρησιμοποιούν και νήμα ανάμεσα στα δοντάκια. Γι' αυτό πριν γράψετε το γράμμα στην νεράιδα είναι μια καλή ευκαιρία να πλύνετε τα δοντάκια, να κάνετε νήμα και έπειτα να δώσετε ένα φιλάκι για καληνύχτα. (Να θυμάστε ότι θα πρέπει να αλλάζετε την οδοντόβουρτσα κάθε τρεις μήνες.)

Ας πάμε στο δώρο τώρα. Όπως είπαμε δεν θέλετε να αφήσετε χρήματα κάτω από το μαξιλάρι του παιδιού σας, αλλά δεν είναι και τα καταστήματα ανοιχτά μιας και έχασε το δοντάκι του, βράδυ. (Αν θέλετε να είστε ένα βήμα μπροστά, αγοράστε μικρά δωράκια, κρύψτε τα και βγάλτε κάθε φορά ένα, όταν προκύπτει τέτοιο θέμα, όπως η απώλεια δοντιών μέσα στην νύχτα.)

Δώρο 1ο

Με μερικές DIY κατασκευές θα κάνετε το μωρό σας να ενθουσιαστεί. Βρείτε ένα μικρό κουτάκι από τσίχλες, μέντες, κάποιο μικρό βελούδινο κουτί από κοσμήματα, ένα ζαχαρωτό, ο,τιδήποτε άλλο βάλει ο νους σας και με λίγη κόλλα, γκλίτερ, μπογιές, γυαλιστερές χάντρες ή αυτοκόλλητα, μπορείτε να φτιάξετε απίθανες και μαγικές δημιουργίες.

neraida dontion 1
neraida dontion 2

πηγή φωτογραφιών: americastoothfairy.org


https://www.instagram.com/p/CT9aLX0Mnaf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


https://www.instagram.com/p/CUm27nUIv0y/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


https://www.instagram.com/p/CUYq4q4vg4o/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δώρο 2ο

Φτιάξτε ένα μικρό μαξιλαράκι που σίγουρα θα ενθουσιάσει τα μικρά σας. Και μάλιστα χωρίς ραπτομηχανή.



Δώρο 3ο

Μην ξεχάσετε το γράμμα από την νεράιδα των δοντιών. Αν θέλετε να αγοράσετε κάτι ξεχωριστό για δώρο, για να κερδίσετε χρόνο αφήστε ένα μαγικό γράμμα για το παιδί σας. Γράψτε ότι επειδή το δοντάκι έφυγε ξαφνικά και την έπιασε στον ύπνο, θα επιστρέψει ξανά το επόμενο βράδυ με το δώρο της.


https://www.instagram.com/p/CBWGy7yjrot/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


https://www.instagram.com/p/B0dGcMBFioU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


https://www.instagram.com/p/CPkiHobsfRO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


https://www.instagram.com/p/CNTht1jhGfE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved