Αυτή η μαμά έφτιαξε μια ιατρική μάσκα για τη νεράιδα των δοντιών (pics)

Οι μαμάδες κάνουν... μαγικά!

Αυτή η μαμά έφτιαξε μια ιατρική μάσκα για τη νεράιδα των δοντιών (pics)
Kayla Westhouse / Facebook Account

Τα πάντα γύρω μας άλλαξαν τους τελευταίους δύο μήνες αλλά αν ένα πράγμα έμεινε ίδιο, είναι η δουλειά της νεράιδας των δοντιών.

Κι αυτός είναι ο λόγος που η Kayla Westhouse έγινε viral, εξαιτίας της μικροσκοπικής ιατρικής μάσκας που έφτιαξε για την νεράιδα των δοντιών για να τη φορά κατά τη διάρκεια του COVID-19.

Όταν η κόρη της, Evolette, εξέφρασε την ανησυχία της για τη νεράιδα και την κοινωνική αποστασιοποίηση, έβαλε μπρος την ραπτομηχανή της και αντί να φτιάξει μάσκα για τους ανθρώπους που συνήθιζε να φτιάχνει, έφτιαξε την πρώτη μάσκα για μια νεράιδα.

«Ενώ προσπαθούσα να της εξηγήσω ότι η νεράιδα των δοντιών δεν θα "κολλήσει" κορονοϊό, η Evolette μου απάντησε, "Πώς το ξέρεις;"», έγραψε η μαμά στην ανάρτησή της στο Facebook που τώρα κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Κάπως έτσι άρχισε να φτιάχνει μια μάσκα που θα προστάτευε την νεράιδα των δοντιών από τον κορονοϊό κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στα παιδιά που έβγαζαν κάποιο δόντι.

«Συνειδητοποίησα ότι χθες το βράδυ, η ραπτομηχανή μου έφτιαχνε την 178η μάσκα... για μια νεράιδα! Τώρα μπορείτε να πείτε σε όλα τα παιδιά ότι η νεράιδα των δοντιών είναι ασφαλής!», σημείωσε η Westhouse.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε αυτή η μαμά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved