Πώς θα φτιάξετε μόνοι σας στο σπίτι αμμοδόχο για τα παιδιά

Έξυπνες ιδέες με αντικείμενα που ήδη έχετε.

Πώς θα φτιάξετε μόνοι σας στο σπίτι αμμοδόχο για τα παιδιά

Όταν έχει ζέστη τα μικρά παιδιά δεν μπορούν να βγουν έξω να παίξουν.

Έτσι θα πρέπει οι γονείς να βρουν τρόπο να τα απασχολήσουν στο σπίτι με διάφορους τρόπους. Ο καλύτερος και ο πιο διασκεδαστικός είναι φυσικά το παιχνίδι. Ειδικά αυτά που φέρνουν τα παιδιά σε επαφή με υλικά όπως το χώμα και η άμμος είναι και τα πιο ενδιαφέροντα.

Τι καλύτερο λοιπόν από μια αυτοσχέδια αμμοδόχο που μπορείτε να τη βάλετε στη βεράντα, την πυλωτή ή τον κήπο του σπιτιού.

Πώς θα τη φτιάξετε την αμμοδόχο

Με παλιά ξύλινη βιβλιοθήκη


https://www.instagram.com/p/CPA5vNWtf4z/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αν έχετε μια μικρή ξύλινη βιβλιοθήκη, μην την πετάξετε. Με μερικές παρεμβάσεις θα γίνει η καλύτερη βάση για την άμμο. Βάψτε την με διάφορα χρώματα, γεμίστε την με άμμο, και η αμμοδόχος είναι έτοιμη.

Με λεκάνη


https://www.instagram.com/p/CIt8EIVh2UW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Είναι η πιο εύκολη λύση αν θέλει το παιδί να παίξει με άμμο. Παίρνετε μια λεκάνη (το μέγεθος είναι δική σας επιλογή) τη γεμίζετε με άμμο, την ψεκάζετε και η αμμοδόχος είναι έτοιμη!

Με πλαστικό κουτί αποθήκευσης


https://www.instagram.com/p/CES4kwBFjNb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Είναι βέβαιο ότι έχετε στο σπίτι πλαστικά κουτιά αποθήκευσης. Οπως και με τη λεκάνη έτσι και με το πλαστικό κουτί, το γεμίζετε με άμμο, τοποθετείτε και ορισμένα πλαστικά παιχνίδια και έχετε στο μπαλκόνι σας μια αμμοδόχο για το παιδί.

Με κούτσουρα δέντρων


https://www.instagram.com/p/CNQTrEKFn_x/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η συγκεκριμένη αμμοδόχος απαιτεί κήπο και τα παιδιά χρειάζονται επίβλεψη για να μην χτυπήσουν. Στην ουσία με τα κούτσουρα περιφράσσετε το χώρο, τον γεμίζετε με άμμο και το παιδί μπορεί να παίξει με την ψυχή του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved