Nicky Hilton: Δείτε τον θρόνο της κόρης της (pics)

Ένας υπέροχος θρόνος για την κόρη της, Lily-Grace.

Η διάσημη μαμά σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες των κοριτσιών της στο Instagram και δεν εκθέτει τα πρόσωπά τους στο διαδίκτυο.

Ωστόσο πριν μερικές ημέρες, η Nicky Hilton με αφορμή τον θρόνο της κόρης της, Lily-Grace, δημοσίευσε φωτογραφία της κόρης της δείχνοντάς τη να φορά ένα υπέροχο τούλινο φόρεμα μπαλαρίνας, τη στιγμή που κάθεται στον θρόνο που έφτιαξε παρέα με τη μαμά της.

Σίγουρα πολλοί θα περιμένατε ένα εντυπωσιακό θρόνο, μιας και μιλάμε για μια απόγονο της οικογένειας Hilton και ανιψιά της Paris Hilton, όμως ο θρόνος της είναι ένας θρόνος που μπορείτε να φτιάξετε και εσείς στο σπίτι.

Όπως σχολίασε και η ίδια η Nicky Hilton κάτω από τη φωτογραφία της, έφτιαξε αυτόν τον θρόνο με χαρτόνια, συσκευασίες αβγών, χάρτινα κουτιά γάλακτος και ροζ χρώμα.



"Μαθαίνω στις κόρες μου τη σημασία της επαναχρησιμοποίησης και της ανακύκλωσης... έτσι η Lily-Grace αποφάσισε να φτιάξει κάτι από τα πράγματα που βρήκε στον κάδο ανακύκλωσης που έχουμε στο σπίτι. ΤΑ-ΡΑ-ΤΑ-ΤΑ... ένας ανακυκλώσιμος θρόνος πριγκίπισσας!".

Όπως ήταν φυσικό τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή.

Αν θέλετε να περάσετε και εσείς δημιουργικά την μέρα σας δεν έχετε παρά να μιλήσετε στα παιδιά σας για την αξία της ανακύκλωσης και να φτιάξετε έναν θρόνο για εκείνα όπως έκανε και η Nicky Hilton με την κόρη της. Αν πάλι δεν θέλετε να φτιάξετε έναν θρόνο, υπάρχουν δεκάδες ιδέες στο διαδίκτυο που μπορείτε να φτιάξετε με χαρόνια και άλλα ανακυκλώσιμα υλικά που ίσως έχετε και εσείς στον κάδο ανακύκλωσης.

Βίντεο 1



Βίντεο 2



Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τις σπάνιες φωτογραφίες των κοριτσιών της Nicky Hilton.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved