Chiara Ferragni: Το απίθανο βίντεο όπου ο γιος της φτιάχνει πίτσα

Ο μικρός Leo είναι σκέτη γλύκα!

Chiara Ferragni: Το απίθανο βίντεο όπου ο γιος της φτιάχνει πίτσα

Ο μικρός Leo πρωταγωνιστεί σε κάθε φωτογραφία και βίντεο των γονιών του, Chiara Ferragni και Fedez.

Η Ιταλίδα fashion blogger έφερε τον Leo στον κόσμο τον Μάρτιο του 2018 και από τότε εκείνη κι ο σύζυγός της, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Οι ισορροπίες θα αλλάξουν και η αγάπη τους θα πολλαπλασιαστεί σε λίγο καιρό, καθώς προετοιμάζονται να υποδεχτούν στον κόσμο το δεύτερο μωρό τους.

Η Chiara ανυπομονεί να γίνει μαμά για δεύτερη φορά.


https://www.instagram.com/p/CKl3zwmh-jr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Leo - Το πιο γλυκό μωρό στο Instagram

O γιος της Chiara Ferragni και του Fedez, είναι κατάξανθος, με τεράστια γαλάζια μάτια και δεν σταματά το παιχνίδι στο σπίτι, το οποίο έχει φυσικά μετατραπεί σε παιδότοπο.

Τα βιντεάκια του μικρού Leoncino «δίνουν και παίρνουν» στο διαδίκτυο και αμέσως γίνονται viral και αποσπούν εκατομμύρια likes.

Πρόσφατα φορώντας τη στολή του Spiderman έφτιαχνε τα μαλλιά της μαμάς του, την έβαφε και έδειχνε πώς μπορεί να την περιποιηθεί.


https://www.instagram.com/reel/CKl_XP_qbZq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το βίντεο όμως που έκανε θραύση δεν ήταν αυτό. Ήταν εκείνο που έδειχνε τον Leo να φτιάχνει πίτσα. Για όσους δεν το γνωρίζουν, η πίτσα είναι το αγαπημένο φαγητό της Chiara Ferragni.


https://www.instagram.com/p/CKeGsI2oDRj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Leo - Ο μεγάλος αδερφός

Ο μικρός δείχνει να απολαμβάνει τη προσοχή και τα χάδια των γονιών του. Τόσο η Chiara όσο και ο Fedez του έχουν μιλήσει αρκετά για το νέο μωρό που θα έρθει στο σπίτι τους και μέχρι στιγμής δείχνει να απολαμβάνει το γεγονός ότι θα γίνει μεγάλος αδερφός. Βέβαια δεν ξέρουμε αν θα είναι ίδια η αντίδραση, όταν το μωρό κάνει την εμφάνισή του. Θα περιμένουμε με ανυπομονησία τις πρώτες αντιδράσεις και τα νέα βίντεο, που σίγουρα θα δημοσιεύσει η μαμά του στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στη gallery που ακολουθεί δείτε φωτογραφίες από την καθημερινότητα της εγκυμονούσας Chiara με τον Leo και τον σύζυγό της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved