DIY - Φτιάξτε εντυπωσιακά φορέματα για κούκλες εύκολα και γρήγορα

Δείτε πώς θα φτιάξετε ιδιαίτερα φορέματα για τις κούκλες των παιδιών με υλικά που ήδη έχετε σπίτι. 

DIY - Φτιάξτε εντυπωσιακά φορέματα για κούκλες εύκολα και γρήγορα

Οι κούκλες είναι από τα αγαπημένα παιχνίδια των παιδιών και όπως επιβεβαιώνουν τελευταίες έρευνες, το παιχνίδι με κούκλες ευνοεί την ανάπτυξη της ενσυναίσθησης ακόμα και όταν τα παιδιά παίζουν μόνα τους.

Σύμφωνα με επιστημονική μελέτη που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο του Κάρντιφ, το παιχνίδι με τις κούκλες έχει οφέλη για τα παιδιά, καθώς κατά τη διάρκειά του ενεργοποιείται η περιοχή του εγκεφάλου στην οποία αναπτύσσεται η ενσυναίσθηση και οι υπόλοιπες κοινωνικές δεξιότητες.

Ειδικά εν μέσω καραντίνας, το παιχνίδι με τις κούκλες κρατά τα παιδιά απασχολημένα για ώρα. Οι κούκλες γίνονται οι ήρωες σε φανταστικές ιστορίες που σκαρφίζονται με το μυαλό τους, τις ντύνουν, τις χτενίζουν και περνούν τον χρόνο εντός σπιτιού διασκεδάζοντας.

Μίας και τα ρούχα για τις κούκλες ποτέ δεν είναι αρκετά, εμείς σήμερα σας δείχνουμε πώς να φτιάξετε οκτώ εντυπωσιακά φορέματα για κούκλες εύκολα και γρήγορα. Μπορείτε να αξιοποιήσετε υλικά που ήδη έχετε σπίτι σας όπως τούλια από παλιές μπομπονιέρες και άλλα υφάσματα.

Δείτε πώς θα τα φτιάξετε στο βίντεο που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved