Κατασκευές για παιδιά: Φτιάξτε χριστουγεννιάτικα δεντράκια από χαρτί

Είναι εύκολα και πολύ όμορφα για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση.

Κατασκευές για παιδιά: Φτιάξτε χριστουγεννιάτικα δεντράκια από χαρτί

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή προετοιμαζόμαστε για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Στολίζουμε το δέντρο και το σπίτι μας για να νιώσουμε τη μαγεία των ημερών.

Παρότι φέτος, ο εορτασμός θα είναι αρκετά διαφορετικός καθώς οι βόλτες και τα τραπέζια θα είναι περιορισμένα, μπορούμε να εκμεταλλευτούμε αυτό το χρόνο που είμαστε στο σπίτι για να κάνουμε με τα παιδιά πράγματα που άλλες χρονιές ήταν αδύνατο.

Τι καλύτερο λοιπόν από το να καθίσετε παρέα και έχοντας απλά υλικά όπως χαρτί ή πολύχρωμες κόλλες, να ξεκινήσετε να φτιάχνετε όμορφα δεντράκια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο ή για να τα κρεμάσετε σε διάφορα σημεία του σπιτιού.Είναι τόσο εύκολος ο τρόπος κατασκευής τους που ακόμα και τα μικρά παιδιά βλέποντας ότι τα καταφέρνουν, θα ενθουσιαστούν.

Ξεκινήστε με ένα απλό και όμορφο δεντράκι όπως αυτό στο βίντεο που ακολουθεί. Αν μάλιστα το κάνετε και σε διαφορετικά χρώματα θα έχετε δημιουργήσει μια σειρά από όμορφα χριστουγεννιάτικα δεντρο-στολίδια.Αν σας άρεσε η ιδέα κατασκευής δέντρου από χαρτί, δείτε ακόμα περισσότερα σχέδια στο παρακάτω βίντεο.© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved