#ChristmasCountdown: 10 ιδέες για να φτιάξετε το δικό σας ημερολόγιο

Countdown ημερολόγιο για τα Χριστούγεννα: Μία άκρως χριστουγεννιάτικη κατασκευή που θα λατρέψει κάθε παιδί.

#ChristmasCountdown: 10 ιδέες για να φτιάξετε το δικό σας ημερολόγιο

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ξεκινήσει. Ο κορονοϊός έχει φέρει τα πάνω κάτω στην καθημερινότητα όλων, και φέτος η ανυπομονησία να νιώσουμε λίγη από τη μαγεία των Χριστουγέννων είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Οι περισσότεροι έχουμε στολίσει πριν καν μπει ο Δεκέμβρης και τα παιδιά έχουν ήδη αρχίσει να σκέφτονται τι θα ζητήσουν από τον Άγιο Βασίλη για φέτος.

Αυτή τη χρονιά, οι γιορτές θα είναι πολύ διαφορετικές, είναι όμως στο χέρι μας να της περάσουμε όσο πιο όμορφα γίνεται δεδομένων των περιστάσεων.

Για extra μαγεία λοιπόν, εμείς σας προτείνουμε εκτός από τον στολισμό του σπιτιού και την ετοιμασία των χριστουγεννιάτικων γλυκισμάτων, να φτιάξετε και ένα countdown ημερολόγιο Χριστουγέννων.

Στην Αμερική το συγκεκριμένο ημερολόγιο είναι γνωστό ως Advent Calendar και σε κάθε μέρα, αντιστοιχεί ένα γλυκό ή κάποιο άλλο μικρό δωράκι. Όπως αντιλαμβάνεστε λοιπόν, τα παιδιά το λατρεύουν.

Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε δέκα διαφορετικές κατασκευές και πώς να φτιάξετε την κάθε μία, βήμα-βήμα. Επιλέξτε όποια σας αρέσει και φτιάξτε την μαζί με το παιδί σας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved