Χειροτεχνίες για παιδιά: 3 ευφάνταστες κατασκευές από κουτιά δημητριακών

Δείτε τι μπορείτε να φτιάξετε με ένα χάρτινο κουτί δημητριακών και μερικά ακόμα υλικά.

Χειροτεχνίες για παιδιά: 3 ευφάνταστες κατασκευές από κουτιά δημητριακών

Τα δημητριακά είναι από τις αγαπημένες επιλογές των παιδιών για το πρωινό τους γεύμα κι έτσι σχεδόν πάντα υπάρχουν στο σπίτι. Όταν τελειώνουν, συνήθως πετάμε την άδεια συσκευασία και την αντικαθιστούμε με μία καινούρια.

Όχι πια! Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το χάρτινο κουτί δημητριακών για να φτιάξουμε υπέροχες κατασκευές που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά.

Η κατασκευή χειροτεχνικών είναι για αυτά μία διασκεδαστική και εξαιρετικά ωφέλιμη δραστηριότητα. Φτιάχνοντας χειροτεχνίες, τα παιδιά μαθαίνουν να δημιουργούν, αφήνουν την φαντασία τους ελεύθερη, εξασκούν τις κινητικές τους δεξιότητες και την παρατηρητικότητά τους. Επιπλέον, είναι μία ευκαιρία για να περάσουμε δημιουργικό και εποικοδομητικό χρόνο μαζί τους.

Εμείς σήμερα ψάξαμε και βρήκαμε τρεις απίθανες κατασκευές που μπορείτε να φτιάξετε στο σπίτι με τα άδεια κουτιά δημητριακών και μερικά ακόμα υλικά.

Πώς λοιπόν ένα κουτί δημητριακών μπορεί να μεταμορφωθεί σε μία κιθάρα, ένα ενυδρείο ή έναν κροκόδειλο;

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις τρεις χειροτεχνίες, τα υλικά που θα χρειαστείτε για την κάθε μία, καθώς και τη διαδικασία για να τις φτιάξετε βήμα-βήμα.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved