Μαμά δύο παιδιών φτιάχνει εντυπωσιακά παιχνίδια από χαρτόνι - Δείτε τα

Δεν έχει μόνο ταλέντο αλλά διάθεση και φαντασία.

Μαμά δύο παιδιών φτιάχνει εντυπωσιακά παιχνίδια από χαρτόνι - Δείτε τα

Η Sydney Piercey βρήκε έναν φανταστικό τρόπο να διασκεδάζει τα παιδιά της και παράλληλα να τα απασχολεί.

Φτιάχνει παιχνίδια χρησιμοποιώντας χαρτόκουτα ή κάθε είδους χαρτόνι που μπορεί να ανακυκλωθεί.

Η ιδέα ξεκίνησε την περίοδο της καραντίνας κεντρίζοντας το ενδιαφέρον των παιδιών της. Άρχισε να δημιουργεί λεπτομερή αντίγραφα αντικειμένων που είχε στο σπίτι της, όπως ένα πλήρως εξοπλισμένο πλυντήριο ρούχων, ένα πλυντήριο πιάτων, μια κάμερα ή έναν φορητό υπολογιστή.


https://www.instagram.com/p/CCDUzkMFviv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όλα τα κουτιά από χαρτόνι που θα κατέληγαν στα σκουπίδια ή την ανακύκλωση, έγιναν ένα εξαιρετικό υλικό για την κατασκευή όχι μόνο παιχνιδιών αλλά και αντικειμένων όπως συρόμενα ράφια!

Τα παιδιά της Sydney Piercey ξετρελάθηκαν αφού μπορούσαν σχεδόν καθημερινά να έχουν και από ένα νέο παιχνίδι. Για τη μαμά τους όμως το πιο σημαντικό είναι ότι αυτός ο τρόπος παιχνιδιού έχει μετατραπεί σε έναν καινοτόμο και διαδραστικό τρόπο μέσω του οποίου μπορεί να τους διδάξει μικρές αλλά χρήσιμες δεξιότητες της ζωής.

Οι κατασκευές της ξεχωρίζουν για τις λεπτομέρειες αφού για παράδειγμα στο πλυντήριο πιάτων έχει φτιάξει ακόμα και τη θήκη για τα μαχαιροπίρουνα ενώ στον φορητό υπολογιστή έχει βάλει τα περισσότερα σύμβολα που υπάρχουν στο πληκτρολόγιο.

Αξίζει να δείτε τις δημιουργίες αυτής της μαμάς στη gallery που ακολουθεί. Αποτελούν άλλωστε εξαιρετική ιδέα για να απασχολήσετε τα παιδιά σας τα βροχερά σαββατοκύριακα του φθινοπώρου.

Φωτογραφίες: Instagram @ sydney.piercey

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved