Πέντε κατασκευές με χάρτινα ποτήρια που μπορούν να φτιάξουν όλα τα παιδιά

Πώς με ένα τόσο απλό υλικό μπορείτε να φτιάξετε υπέροχες χειροτεχνίες.

Πέντε κατασκευές με χάρτινα ποτήρια που μπορούν να φτιάξουν όλα τα παιδιά

Δεν είναι λίγες οι φορές που στερεύουμε από ιδέες και δεν ξέρουμε τι άλλο να κάνουμε ώστε να κρατήσουμε απασχολημένα τα παιδιά αλλά με διασκεδαστικό τρόπο.

Και ναι μεν το ζητούμενο είναι να ξεκουραστούν τα παιδιά την περίοδο αυτή, να αλλάξουν παραστάσεις, να κάνουν διαφορετικά πράγματα, όμως δεν είναι πάντα εφικτό ή όχι για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Δεν έχουν όλοι οι γονείς τη δυνατότητα να αφήνουν τα παιδιά στο χωριό με τους παππούδες και τις γιαγιάδες επομένως μετά ή πριν τις διακοπές, τα παιδιά παραμένουν στο σπίτι για πολλές ώρες.

Μέχρι λοιπόν την απογευματινή βόλτα, ο χρόνος που έχουν στη διάθεσή τους είναι πολύς. Επομένως θα πρέπει να απασχοληθούν με κάτι που να κεντρίζει το ενδιαφέρον τους.

Σήμερα λοιπόν σας προτείνουμε κατασκευές όχι με πλαστικά αλλά με χάρτινα ποτηράκια. Μπορείτε να αξιοποιήσετε του καφέ αφού τα καθαρίσετε και τα αφήσετε να στεγνώσουν καλά αν έχουν νερό.

Πάρτε λοιπόν χάρτινα ποτήρια, μαρκαδόρους, κόλες, ψαλίδια, κορδέλες, κουμπιά, δώστε τα στα παιδιά σας και ζητήστε να φτιάξουν ό,τι κάνουν κέφι.

Αν πάλι θέλουν βοήθεια μπορούν να δουν το βίντεο που ακολουθεί για περισσότερες ιδέες.



Το ζητούμενο είναι να βάλουν τη φαντασία τους να δουλέψει και να αφοσιωθούν σε κάτι άλλο πέρα από το τάμπλετ, το κινητό ή την τηλεόραση.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved