Έτσι θα φτιάξετε κι εσείς φαγώσιμη άμμο για να παίξουν τα μικρά παιδιά σας

Μαμά δημοσίευσε το βίντεό της στο TikTok, έγινε αμέσως viral και σαν γονείς καταλαβαίνουμε τον λόγο.

Έτσι θα φτιάξετε κι εσείς φαγώσιμη άμμο για να παίξουν τα μικρά παιδιά σας

Η ιδέα μιας μαμάς ήταν εκπληκτική! Κατάφερε να φτιάξει με τον πιο απλό τρόπο φαγώσιμη άμμο για να παίξει η 7 μηνών κορούλα της. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Τα παιδιά μικρών η ηλικιών εξερευνούν τα πάντα με την αφή και τη γεύση. Αφού πιάσουν κάτι για πρώτη φορά στα χέρια τους, έπειτα το βάζουν στο στόμα τους. Συμφωνείτε, έτσι δεν είναι; Φανταστείτε λοιπόν ένα μικρό παιδί και δη 7 μηνών να παίζει με άμμο. Το πιο πιθανό είναι να βάλει την άμμο στο στόμα. Κάτι που δεν θέλει κανένας γονιός.

Οπότε φανταστείτε την ανακούφιση εκατοντάδων νέων γονιών που έχουν μικρά παιδιά στο σπίτι, όταν είδαν ότι μπορούν να φτιάξουν φαγώσιμη άμμο. Τη συνταγή μοιράστηκε στο TikTok η 23χρονη μαμά, Elle Anna Christine, και μέχρι στιγμής το έχουν δει πάνω από 384 χιλιάδες άτομα και έχει μαζέψει πάνω από 4000 σχόλια.



Η κόρη της Amara που είναι μόλις 7 μηνών λάτρεψε την ιδέα αυτή. Παρόλο που δεν έφαγε αρκετή από την άμμο, την έβαλε στο στόμα της.

Εμείς απλά χειροκροτούμε αυτή τη μαμά για την πανέξυπνη ιδέα της. Αν λοιπόν έχετε παιδιά που θέλετε να παίξουν με την άμμο και απλά φοβόσασταν να μην τη βάλουν στο στόμα, δεν έχετε παρά να φτιάξετε τη δική σας φαγώσιμη άμμο από δημητριακά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved