Η απόλυτη συνταγή για γκλιτερένιο slime - Όχι, δεν θα λερώσετε καθόλου και τίποτα (vid)

To καλοκαίρι έφτασε, τα παιδιά κατά πάσα πιθανότητα θα επιστρέψουν στο σχολείο σε περίπου μία εβδομάδα και εμείς σας έχουμε ακόμη μία τέλεια πρόταση για να διασκεδάσουν τα παιδιά σας.

Η απόλυτη συνταγή για γκλιτερένιο slime - Όχι, δεν θα λερώσετε καθόλου και τίποτα (vid)

Τα slime δίνουν και παίρνουν και πολλά παιδιά ασχολούνται καθημερινά στο σπίτι με αυτές τις πολύχρωμες γλίτσες που τα ίδια βρίσκουν απολαυστικές.

Οι κόλλες χειροτεχνίας δεν λείπουν σίγουρα από το σπίτι όσων τα παιδιά φτιάχνουν slimes και που πειραματίζονται φτιάχνοντας slimes με απορρυπαντικό, με σαπούνι ή υγρό φακών επαφής. Κάποια βάζουν μέσα χρώμα, μπαλάκια από αφρολέξ ή γκλίτερ κάνοντάς τα ακόμη πιο χαρούμενα και πιο απολαυστικά.

Ίσως οι γονείς και δη οι μαμάδες να μην συμπαθούν και τόσο πολύ αυτή τη δραστηριότητα των παιδιών τους, μιας και κάθε φορά που ξεκινούν να φτιάξουν ένα, κάνουν τα πάντα χάλια.

Τα καλά νέα στο δικό μας άρθρο, είναι ότι η συνταγή για slime που θα σας δώσουμε παρακάτω είναι εύκολη, τα παιδιά χρειάζονται μόνο τρία υλικά για να τη φτιάξουν και δεν θα λερώσουν τίποτε άλλο παρά μόνο ένα μπολ.

Μπορεί να ακούτε γκλίτερ και να σας πιάνει πονοκέφαλος, όμως δεν αναφερόμαστε στη σκόνη γκλίτερ που όπου πέσει γίνεται χαμός. Η συνταγή το μόνο που θέλει είναι μια έτοιμη κόλλα με γκλίτερ.

Υλικά που θα χρειαστείτε για να τη φτιάξετε:

  • 1 κούπα νερό
  • 1 κ.τ.γ βόρακα (διαλύστε το σε 1/3 κούπας νερό)
  • 180 γραμ. κόλλα με γκλίτερ

Πώς θα τη φτιάξετε; Δείτε τον τρόπο στο βίντεο που ακολουθεί:



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved