Αγίου Πνεύματος στο σπίτι; 5 παιχνίδια με νερό για να δροσιστείτε (pics)

Εάν δεν βρίσκεστε ήδη εκτός πόλης για το τριήμερο και εάν δεν σκοπεύετε να πάτε σήμερα σε κάποια παραλία, μπορείτε να δροσιστείτε στο σπίτι παίζοντας απολαυστικά παιχνίδια με νερό.

Αγίου Πνεύματος στο σπίτι; 5 παιχνίδια με νερό για να δροσιστείτε (pics)

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν κάποιον κοντινό προορισμό για μία σύντομη εξόρμηση από την πόλη και την καθημερινότητα.

Φέτος, ωστόσο, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο κίνδυνος του κορονοϊού καραδοκεί και αρκετοί ενδεχομένως προτιμήσουν να μείνουν στο σπίτι ή να επισκεφτούν κοντινές παραλίες.

Εάν όμως, ούτε η εξόρμηση σε κάποια παραλία, είναι στα σημερινά σχέδιά σας, μπορείτε να δροσιστείτε και στο σπίτι, παίζοντας απολαυστικά παιχνίδια με νερό με τα παιδιά. Δείτε παρακάτω πέντε άκρως διασκεδαστικά και... δροσιστικά παιχνίδια που τα παιδιά είναι βέβαιο ότι θα λατρέψουν.

Μπουγέλο

Ένα διαχρονικό παιχνίδι που όσα χρόνια και αν περάσουν τα παιδιά δε θα βαρεθούν ποτέ. Τα μόνα που θα χρειαστείτε είναι ένα λάστιχο ποτίσματος και μπουκάλια με νερό. Εάν δεν έχετε αυλή ή κήπο, μπορείτε να παίξετε μπουγέλο και στο μπαλκόνι του σπιτιού σας. Βέβαια, στην αυλή το παιχνίδι μπορεί να συνδυαστεί με τρέξιμο και να κάνει τη δραστηριότητα αυτή, ακόμα πιο διασκεδαστική.

Δείτε τέσσερις ακόμα ιδέες για παιχνίδια με νερό στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved